POČELA SA UNIŠTAVANJEM BRAKA MARKU BULATU: Tijana Ajfon održala obećanje, evo šta je uradila
Foto: Instagram

Izašla iz Parova

POČELA SA UNIŠTAVANJEM BRAKA MARKU BULATU: Tijana Ajfon održala obećanje, evo šta je uradila

Stars -

Starleta Tijana Maksimović Ajfon izgleda ne odustaje od ideje da razvede svoju najveću ljubav, pevača Marka Bulata, pa je tako nakon izlaska iz vile „Parova“ otišla pravo na njegov nastup.

Poznato je da se Marko otkako se oženio ne odvaja od svoje supruge Marije, ali u subotu uveče, na starletinu sreću, gospođa Bulat se nije pojavila u lokalu u kojem je pevao njen suprug.

"Tijana i Marko se nisu videli, čak ni sreli od kada je on sa Marijom. S obzirom na to da je Tijana Ajfon dugo bila u rijalitiju, iskoristila je prvu priliku kada je izašla iz vile da ode na nastup bivše ljubavi. Ona je došla sa dečkom Stefanom, a društvo im je pravila Ava Karabatić.

Uzivamo na slobodiii

A photo posted by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on Apr 8, 2016 at 9:45am PDT

Sve vreme je đuskala i pila, a bini je bila okrenuta leđima. Mada, bila je uporna da je Marko vidi, pa je često prolazila pored bine pri odlasku u toalet. Bulat je u jednom momentu video da je Tijana u kafani, ali nije dao nikakav znak ni da je srećan što je vidi, ni da je neraspoložen što je ona tu. Ostao je profesionalan do kraja. Inače, prvi put je njegova žena ostala kod kuće, a Marko, kada je shvatio da je starleta na njegovom nastupu, odmah je Mariju obavestio porukom - priča nam izvor blizak folkeru. Naravno da mu je ona rekla da je sve u redu i da se ne nervira zbog toga. Mnogo se vole i Tijana zaista ne može da utiče na njihovu ljubav", završava naš izvor.

Starleta, koja je bila odevena u usku, kratku, crnu haljinu, ostala je do zore u kafani. Podsećanja radi, starleta je javno zapretila pevaču da će mu uništiti brak.

"Neka mu je sa srećom, stvarno. Meni je Marko rekao da više nikada ne želi da se venča. Pljunuću ga kada ga vidim jer nije normalan kada to radi. Ne bih volela da me pozove na svadbu. Nerviram se, ne volim takve osobe, neka se pazi kada izađem, uništiću mu brak, nije svestan šta sam sve u stanju da uradim ", zapretila je Tijana.

Laku noc #love#night#bed#beatifull#life#

A photo posted by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on Apr 8, 2016 at 4:10pm PDT

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track