Žena manijak upala u kuću Jelene Karleuše!

Skandal

Žena manijak upala u kuću Jelene Karleuše!

Stars -
Jelenina mama Divna počela da se rve s napadačicom kako bi odbranila unuke, sa kojima je sedela u dnevnom boravku. Policija stigla tek posle jednog sata

Porodica u šoku!Jelena Karleuša juče je u popodnevnim satima doživela šok kad joj je preko terase nove kuće na Dedinju uletela žena manijak! Njena majka Divna Karleuša bila je prva na udaru, jer je sa unukama, Jeleninim ćerkama Atinom i Nikom, sedela u dnevnom boravku, dok je Jelena bila na spratu.

- Žena je napala Divnu, koja je u dnevnom boravku bila s unukama! Ušla je preko balkona i urlala tražeći muža Muamera Zukorlića (predsednik i glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji i bošnjački političar, prim. aut.). Kako bi odbranila decu, Divna je počela da se rve s njom, posle čega je, kad su čuli viku, munjevito uleteli momci iz Karleušinog obezbeđenja. Oni, inače, nisu mogli da vide nasilnicu, jer je uletela preko balkona, a oni su tada stajali na ulazu. Odbranili su Divnu, a S. Ć. su držali dok nije stigla Hitna pomoć i policija - saznaje Kurir od dobro upućenog izvora, koji kaže da je policija stigla tek sat posle poziva.

- Kad su policajci došli, iako tek sat nakon što su pozvani, savladali su je i izneli napolje iz kuće - kaže izvor našeg lista, koji naglašava da je Divna sada dobro, ali se zbog ugrožene bezbednosti porodice mnogo potresla.

Jelena je na društvenoj mreži Tviter kasnije je objavila: „Mislim da je vreme da moja porodica i ja dobijemo policijsku zaštitu“.

MUP: Duševni bolesnik

U MUP Srbije nezvanično kažu da su poziv za intervenciju primili oko 12.30. Policijska ekipa odmah je otišla da proveri šta se dešava.

- Ispostavilo se da je pomenuta žena duševni bolesnik. Ona nije bila svesna šta je uradila i bilo je očigledno da je potpuno dezorijentisana. Pozvali smo odmah i Hitnu pomoć. Lekari su nesrećnu ženu uz našu pratnju prebacili u Institut za psihijatrijske bolesti „Doktor Laza Lazarević“- kaže sagovornik Kurira iz policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track