NADRLJAO ZBOG ZVEZDE: Bajagu polili pivom navijači Partizana!
Foto: Damir Dervišagić

Nije lako biti zvezdaš

NADRLJAO ZBOG ZVEZDE: Bajagu polili pivom navijači Partizana!

Stars -

Muzičar koji voli Zvezdu na koncertu izrazio podršku crveno-belima pred revanš meč, što je iznerviralo nekoliko „grobara“ u prvim redovima

Momčilo Bajagić Bajaga nikad nije krio da je veliki zvezdaš i nikad zbog toga nije imao problema, sve do preksinoć, kad su ga zbog podrške Crvenoj zvezdi navijači Partizana polili pivom!Baklje goreSkandal se dogodio na otvaranju Šabačkog letnjeg festivala. Bajaga je pevao „Zažmuri“, čuvenu baladu, u kojoj opet postoji stih o Zvezdi i Delijama. Kad je otpevao „baklje gore, pesma Cigana“, Momčilo nije izdržao da ne pomene utakmicu trećeg kola za kvalifikaciju Lige šampiona:- Nadam se da će tako i biti posle revanša s Ludogorecom!Tu je nastao haos! Nekoliko navijača počelo je da ga gađa, proziva i poliva pivom. Izgledalo je kao početak linča!Gađajte me!- Bajaga je imao malu raspravu s jednim navijačem. Kad se vratio na scenu, provokacije su se nastavile, odnosno polivanje, pa je Bajagić stao pred publiku i rekao: „Gađajte me!“ Međutim, sukob nije eskalirao, pa je nastavio koncert - kaže izvor Kurira.Pozvali smo Momčila Bajagića, koji nije bio dostupan, pa smo mu poslali SMS. - Ma, nije se ništa desilo! Ljudi malo preteruju. Nemam komentar na incident, jer ga nije ni bilo - napisao je Bajaga u poruci.

OrganizatoriNE ZNAMO NIŠTA O PIVU!Marija Mladenović, PR Šabačkog letnjeg festivala negirala je da se tokom Bajaginog koncerta desio incident.- Koncert Momčila Bajagića prošao je odlično i ni u jednom trenutku nije bio prekinut! Bajaga jeste pomenuo Crvenu zvezdu, ali niko od nas nije registrovao bilo kakvo dobacivanje iz publike. Čak i da ih je bilo, to Bajaga nije mogao čuti. Ne znamo da li ga je neko polio pivom. Smatramo da je to sve preuveličano - rekla nam je Marija Mladenović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track