KARLEUŠA BESNA: Ja budala branim gejeve, a peva im kišna glista!
Foto: Damir Dervišagić

Estradni rat zbog Parade ponosa

KARLEUŠA BESNA: Ja budala branim gejeve, a peva im kišna glista!

Stars -

Jelena Karleuša prozivala Natašu Bekvalac zbog njenog nastupa na Prajdu, a mnogi su to shvatili kao njenu ljubomoru jer ona nije pevala na ovom događaju

Jelena Karleuša jedna je od prvih poznatih ličnosti koja je javno podržala LGBT populaciju i borila se za njihova prava. Ona je sada okrenula ploču i odrekla se svih onih koji su u nedelju učestvovali u Paradi ponosa! A sve to zbog Nataše Bekvalac.

Briga je za Karleušine uvrede... Nataša bekvalac na gej paradi
Briga je za Karleušine uvrede... Nataša bekvalac na gej paradi

RazočaranaPevačica, nakon što je izvređala koleginicu koja je gejevima pevala na Trgu republike, na Tviteru je napisala da je budala što je godinama bila uz homoseksualce. Mnogi su između redova njenog napisa zaključili da je besna jer organizatori Prajda nisu zvali nju da održi koncert, već Bekvalčevu, za koju je u jednom trenutku rekla da ima energiju kao kišna glista.Jelena je iza svojih reči stajala i dan nakon Parade ponosa.- Decenije napada na mene zbog lavovskog zalaganja za LGBT stvar nisu uspele da me poljuljaju i razočaraju kao jučerašnji dan. Jelena, budalo - napisala je ona, a onda dodala:- Svaki moj koncert je veći omaž ljudskim pravima od svih tužnih pokušaja Prajda u Beogradu sa šakom ljudi.

Tvrdi da je zvao Karleušu, ali da ona nije odgovorila... Boban Stojanović, organizator Prajda
Tvrdi da je zvao Karleušu, ali da ona nije odgovorila... Boban Stojanović, organizator Prajda

U međuvremenu se oglasio i organizator Prajda Boban Stojanović, kome nije jasno zbog čega JK pljuje Natašu Bekvalac.- Nije u redu da JK potcenjuje naš skup. Ne znam zašto potcenjuje i Natašu Bekvalac, ona je super odradila svoj posao. Bitno je da pomenem da je i Karleuša bila pozvana, ali ona nikada nije odgovorila na naš poziv. Takođe nije istina da nas Nataša nikad nije javno podržala - rekao je Stojanović za Kurir.Nataša ćutiKarleuša je demantovala njegove reči:- Laž je da su mene prvo zvali na događaj. Laž je i njihova tvrdnja da sam odbila zbog unapred dogovorenog nastupa. Na dan parade sam došla iz Ciriha u 10.30. Ovim stavljam tačku.Nataša Bekvalac je poručila da Karleušine izjave i napade na nju neće komentarisati.

Ovako je JK vređala BekvalčevuGEJEVI SE NE LOŽE NA TEBE, VEĆ NA ČEDU!Jelena Karleuša je tokom Prajda žestoko napala Natašu Bekvalac na Tviteru.- Da se ne naljuti Nata, ali gej ljudi se na nju jednostavno ne lože. Seku vene za, na primer, Čedom Jovanovićem. Ko se za njim ne seče - napisala je Jelena na svom Tviter profilu, ali to nije bilo dovoljno, pa je još jednim statusom pokušala da izrazi svoj gnev što ona nije bila pozvana na Prajd:- Pozvati Natašu Bekvalac, koja nikad javno nije podržala LGBT, da peva na Prajdu je isto što i pozvati hor Kolibri da peva na fudbalskoj utakmici. Smatram da LGBT populaciju moraju javno da podrže ličnosti sa uticajem i energijom jačom od uticaja kišne gliste. Inače se ništa ne menja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track