Najnovije vesti

PRETUČENE DO KRVI Ove žene sa srpske estrade su trpele BRUTALNO NASILJE a jedna je FATALNO ZAVRŠILA!
Foto: Kurir, Printscreen Instagram

Stop nasilju nad ženama

PRETUČENE DO KRVI Ove žene sa srpske estrade su trpele BRUTALNO NASILJE a jedna je FATALNO ZAVRŠILA!

Stars

Žene svakodnevno trpe nasilje, događaj koji je zgrozio Srbiju je sukob u Kaluđerici kada je muž prebio ženu pa je i žigosao. Mnoge žene sa javne scene takođe su bile izložene nasilju od strane jačih polovina.

Batine, pesnice i modrice nisu tako retka pojava i pevačice nisu zaštićenije od drugih kada je reč o nasilju nad ženama.

Glumica Mina Lazarević pretučena je u svom stanu, a policija došla tek kad je njen suprug, baletan Goran Stanić, i zapucao automatskom puškom sa terase. U istom stanu, Mina i on žive sa svoje dvoje dece, a policija je kod Stanića pronašla još jedno oružje i kapisle za detonator.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Pevačica Dunja Ilić brutalno je prebijena u Prištini i strahuje za svoj život! Ne izlazi iz stana jer se plaši da će ponovo biti napadnuta i planira kako da pobegne s Kosova i vrati se u Beograd.

Foto: Printskrin/Fejsbuk
Foto: Printskrin/Fejsbuk

Fitnes instruktorku Anu Mariju Žujović pretukao je voditelj Vlada Stanojević pre godinu i po dana. Cela priča dobila je epilog na sudu, a navodno Vladimir će morati fitnes instruktorki da plati 880.000 dina za fizički i duševni bol.

Maja Marijana je na Veliki petak 2013. godine dobila batine od muža Mladena Šmakića prilikom povratka sa slavlja. Incident se dogodio u kolima, nakon čega je ona uspela da pobegne. Otišla je u Urgentni centar, gde su lekari utvrdili da ima lakši potres mozga.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Miu Borisavljević je pretukao bivši dečko Nikola Minić nakon nastupa u jednom beogradskom klubu. Posle kraće prepirke s njim, Nikola je Miji udario nekoliko šamara, a ona je, umesto kući, otišla u policiju i prijavila ga.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Pevačica Nada Topčagić je jednom prilikom ispričala da je dobila batine od kolege Marinka. Svađa zbog sitnice je prerasla u pravu tuču. "Dobro me je tada izudarao i uopšte nije štedeo snagu iako sam žensko, ali ja sam, na svu sreću, znala da se branim", ispričala je pevačica.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Pevačica Katarina Ostojić Kaja dobila je batine ispred kluba, gde joj je tom prilikom ukraden i mobilni telefon. Nju je pesnicama udarao nepoznati muškarac koji joj se ranije u klubu udvarao i pokušao da je poljubi.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Goca Tržan je priznala da je trpela nasilje svog bivšeg emotivnog partnera i istakla da o takvim stvarima ne treba ćutati. "Prvi put kada je to uradio nisam ga ostavila, ali kada se ponovilo – jesam. Udario me je i probio mi bubnu opnu. Ne želim toga da se sećam, ali dobro je da se zna jer se takve stvari dešavaju i o njima ne treba ćutati", izjavila je svojevremeno.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Anabela Atijas se razvela od supruga Gagija Đoganija, a nakon razvoda je priznala da je Gagi godinama maltretirao. Kako je tada izjavila, nju je bilo sramota ali je rešila da ne trpi, te se razišla od densera.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

U dokumentarnom filmu "Ispovest" Marija Šerifović je otkrila mračnu stranu svoje porodice i otvoreno progovorila o tome kako je njen otac Rajko krvnički tukao njenu majku Vericu. Verica je i sama priznala da je često izubijana, modra i krvava, bežala na ulicu i tražila zaštitu policije.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Ćerku Džeja Ramadanovskog Anu pevač Adil Maksutović je u decembru 2013. brutalno pretukao, koja je samo dva meseca pre toga porodila. On ju je nekoliko puta udario pesnicom u stomak na kojem je imala svežu ranu od carskog reza. Ana je prijavila Adila policiji i ceo slučaj je završio na sudu.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Ivana Stamenković Sindi, koja je izgubila starateljstvo nad svojom ćerkom, sudu je dostavila fotografije s podlivima i lekarske nalaze koji potvrđuju da ju je bivši muž pretukao.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Ksenija Pajčin je završila tragično. Nju je njen dečko Filip Kapisoda prvo pretukao, a onda i ubio zbog ljubomore. Filipa je potom izvršio samoubistvo.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...