GRUPNJAK: Karleuša, Popović i Marija na gomili!
Foto: Dragan Kadić

Pevačice i direktor „Granda“ se zaigrali

GRUPNJAK: Karleuša, Popović i Marija na gomili!

Stars -

Nakon što mu je izletelo u emisiji da želi seks s Jelenom, Saša je rešio da preduzme konkretne korake, i to pred kamerama

Saša Popović i dalje koristi svaku priliku kako bi se približio Jeleni Karleuši, što potvrđuje i događaj sa snimanja „Zvezda Granda - specijala“, kad je usred emisije navalio na nju i Mariju Šerifović!U želji da napravi šou, evrovizijska pobednica je odglumila da joj nije dobro i pala na pod, praveći se da je u nesvesti. Tada su skočili Karleuša i Popović, došli su do Marije i legli preko nje! Šerifovićeva je pokušavala da ih odgurne i ustane, ali oni nisu hteli da se pomere, a direktor „Granda“ je u toj pozi počeo da intervjuiše nju i Jelenu.

Očigledno mu je prijalo da leži i ćaska s Karleušom, kojoj se nedavno otvoreno nabacivao na snimanju druge epizode „Zvezda Granda“. Podsetimo, tada je Jelena rekla da joj se učinilo da ju je jedan takmičar opsovao .- Ja sam čula da si rekao „Hoću da te j....“ - kazala je pevačica, a Popović se na to nadovezao.- Aha, znači tako. Hoću da te, Jelena, j....! - rekao je Saša, što je izazvalo smeh u studiju.

I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track