KARLEUŠA JOŠ NIKOG NIJE OVAKO UVREDILA: Viki, ti si budala! Tvoj IQ je 73!
Foto: Damir Dervišagić I Zorana Jevtić

Nije birala reči

KARLEUŠA JOŠ NIKOG NIJE OVAKO UVREDILA: Viki, ti si budala! Tvoj IQ je 73!

Stars -

Sukobi i uvrede između Jelene Kareleuše i Viki Miljković, članica žirija u takmičenju „Zvezde Granda“, ne samo da ne jenjavaju u novoj sezoni, već je situacija sve ozbiljnija.

Na poslednjem snimanju navodno je mala od skandala poručila koleginici da je glupa i pozvala je publiku da vređa Viki.

"Sve je počelo nakon nastupa jednog kandidata, kome je Jelena poručila da je super pevao, ali da nikad neće biti zvezda. Na to se Viki nadovezala: „A zašto neće biti, ajde, molim te, objasni mu kako da postane zvezda“. Taj stav Miljkovićeve razjario je Karleušu, uvek spremnu za svađu, pa joj je odbrusila obraćajući se kandidatu: „Ako slušaš Viki, bićeš zvezda kao ona, ako slušaš mene, bićeš prava zvezda“, rekla je Jelena, nakon čega su počele da se svađaju. Viki, kao i obično, nije uspela ili nije htela da se spusti na Karleušin nivo, pa je birala rači, za razliku od Jelene", objašnjava izvor i otkriva šta je Karleuša poručila Miljkovićevoj.

(VIDEO) PLJUŠTE UVREDE Viki spustila Karleušu: Zašto imaš potrebu da sebe izdižeš iznad ostalih?

"Viki, ispala si da ne kažem glupa, ali nepametna. Izvini, ali tvoj IQ je 73“, vikala je Karleuša. U tom trenutku, Viki je skočila i rekla joj: „Ne brini, dovoljno sam pametna“. Na ovu njenu konstataciju JK se samo nasmejala i nastavila da je ismeva pozivajući i publiku da to učini. „Viki je samo eho koji se čuje u pozadini. Ja sam za nju profesor doktor magistar, a ona je budala“, vikala je JK", ispričao izvor.

Iako se snimanje odvijalo bez prisustva predstavnika medija, naš izvor koje se zatekao unutra tvrdi da je situacija bila napeta.

"Svi su bili nervozni zbog svađe Jelene i Viki jer je otišla predaleko, pa se pretvorila u vređanje. Međutim, Saša Popović je držao situaciju pod kontrolom, kao i uvek. Ne znam šta će od svega ovog biti prezentovano gledaocima jer snimanje nije bilo nimalo prijatno", objasnio je izvor.

Foto Kurir
Foto Kurir

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track