TOPALKOVI MOKRI SNOVI: Voleo bih da me pipka Karleuša!
Foto: Dragan Kadić

Jelena dirkala kandidata, Topalko se naložio

TOPALKOVI MOKRI SNOVI: Voleo bih da me pipka Karleuša!

Stars -

Takmičara koji je izašao na scenu s telefonima u džepovima JK pošteno izvatala. Topalović poželeo da sve to uradi i njemu

Izgleda da su u prvoj sezoni „Zvezda Granda“ svi bili u šoku zbog dolaska Jelene Karleuše u žiri, jer se tek sad u sezoni broj dva otvaraju karte, pa tako jedan po jedan muški član žirija ispoljava svoje seksualne fantazije prema dugonogoj plavuši!

Poslednji među njima je Milan Topalović Topalko, i dalje zvanično oženjen!

Opasne igre... Takmičar nije znao šta ga je snašlo kad ga je JK dirala oko međunožja
Opasne igre... Takmičar nije znao šta ga je snašlo kad ga je JK dirala oko međunožja

Sve se desilo u subotu, kad je Topalko bio tajanstveni član žirija. Karleuša je obukla izazovnu crnu kombinaciju: jaknicu i dugu suknju sa izazovnim izrezom skroz do kuka.

Jelena se pobrinula da svi vide njeno zgodno telo kada je prošetala do jednog takmičara. Nebojša Marković na scenu je izašao sa telefonom i novčanikom u prednjim džepovima pantalona, na čemu mu je žiri zamerio.

Jao, oženjen sam!- Pre nego što izađeš na binu, otarasiš se suvišnih stvari da ne bi izgledao smešno! Gledaj sledeći put da u džep staviš televizor - rekao mu je Aca Lukas.- A što si ga gledao baš tu? Ja uopšte nisam primetila to što i ti. Ja sam samo videla da je sladak - reagovala je Karleuša.

Pošto kandidat Nebojša iz Beograda nije želeo da izvadi telefon iz džepa, Karleuša je ustala i prošetala do njega.- Jao, oženjen sam! Nemoj, molim te! - rekao joj je zbunjeni takmičar, na šta mu je ona odgovorila da je ona udata i da ne zna šta mu to znači.

I oni su odlepili za Jelenom...
I oni su odlepili za Jelenom...

Dođi kod mene

Ipak, kad mu je prišla, pipkala ga je malo po desnom džepu, pa onda po levom. Sve je to posmatrao Topalko sa svog tajanstvenog mesta i zamišljao sebe pored Jelene, pošto je odmah kod sledećeg takmičara našao za shodno da prokomentariše prethodnu situaciju.

- Ja sam ovde gore malo usamljen, pa ako bi mogla Karleuša da dođe. Evo, stavio sam tri telefona u džepove, pa da ih povadi! - rekao je.- Sram te bilo! - odbrusila mu je JK kroz osmeh.

MošaVIKI: JELENA JE VIDOVITA ZORKA!Violeta Viki Miljković na sve načine pokušava da isprovocira Jelenu Karleušu, ali to joj u novoj sezoni baš i ne ide. Na svaku njenu prozivku Karleuša ostaje nema, za divno čudo. Tako je Viki, nakon što je Jelena pohvalila kandidata iz Makedonije kojeg je prošle godine sasekla oštrim kritikama, jedva dočekala da je isproziva.- Što volim ove koji menjaju mišljenje iz emisije u emisiju. Baš mi je drago što si dokazao da ova Vidovita Zorka nije u pravu! - rekla je Miljkovićeva, a Karleuša nije ni trepnula, samo je nastavila da piše po svom papiru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track