ZVEZDA GRANDA U SUZAMA: Karleuša ju je dokrajčila! Ne možeš da budeš ZVEZDA, već samo TEZGAROŠ
Foto: Printscreen

Emotivno

ZVEZDA GRANDA U SUZAMA: Karleuša ju je dokrajčila! Ne možeš da budeš ZVEZDA, već samo TEZGAROŠ

Stars -

Irena Đurišić, takmičarka muzičkog programa " Zvezde Granda" rasplaklaa se na GRandovoj sceni nakon komentara članova žirija.

Irena je do sada nekoliko puta učestvovala u ovom muzičkom takmičenju, a svaki put je bila eliminisana. Ona je repila da se oproba još jednom, međutim i ovaj put se neslavno završilo. Članovi žirija su se složili da Irena ne zaslužuje prolaz, a primetili su i veliku tremu. Irena je bila veoma tužna, a rekla je čak kako ju je Aca Lukas uvredio u prethodnoj sezoni.

"Aca Lukas mi je rako da idem kući, da ne pevam, da to nije za mene", otkrila je pevačica, a onda je Jelena Karleuša dala svoje mišljenje.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"To nije vređanje, to je savet! Ovaj posao nosi strašne uvrede, a to što ti je on rekao nije uvreda. Znaš zašto je Aca dijamant ovog takmičenja? Zato što uvek kaže istinu, pa makar ona i povredila. Ako ti kažem istinu, nema potrebe da plačeš. Ti možeš da budeš tezgaroš ali ne zvezda!" brutalna je bila JK."Ja nemam cilj da budem zvezda! Ne možemo da budemo svi zvezde kao vi. Ja samo želim bolje da zarađujem", skormna je bila devojka. Saša Popović je primetio da je Ireni bilo neprijatno pa je prekinuo komentarisanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track