MUŽ PEVAČICE GRANDA VOZI MELANIJU I TRAMPA: Srbin šofer predsednika Amerike
Foto: Reuters

Ekskluzivno otkriće

MUŽ PEVAČICE GRANDA VOZI MELANIJU I TRAMPA: Srbin šofer predsednika Amerike

Stars -

O bezbednoj vožnji prvog čoveka SAD i njegove supruge brine Vojin Ivičić, vlasnik njujorške firme za rentiranje luksuznih automobila. Oženjen je plavokosom narodnom pevačicom Marinom Ivković Bozalo

Nedavno izabrani predsednik Amerike Donald Tramp u svom okruženju ima još jednog Srbina - Vojina Ivičić, supruga pevačice „Granda“ Marine Ivković Bozalo.

Možda za nju do sada niste čuli, ali ona je i te kako dobro poznata svim članovima Trampove porodice, o čijem transportu brine upravo njen muž Vojin. On je vlasnik firme za iznajmljivanje luksuznih limuzina u Njujorku, a njegova vozila koriste javne ličnosti. Rođen je u Bosni i Hercegovini, Ekonomski fakultet je završio u Sarajevu, pa se otisnuo preko Bare. Milioner Donald Tramp bio je jedan od prvih Vojinovih klijenata. Do pre nekoliko godina vozio je samo njega, a onda je postao šofer i njegove supruge Melanije i sina Erika. Ova saznanja Kurira potvrdila nam je Ivičićeva supruga, „Grandova“ pevačica.

Oni žive američki san... Marina Bozalo i Vojin Ivković
Oni žive američki san... Marina Bozalo i Vojin Ivković

- Imala sam sreću da upoznam gospodina Trampa i njegovu prelepu suprugu Melaniju. Uvek je bio srdačan prema meni i ponašao se kao da se znamo ceo život. On je gospodin, a s njim više sarađuje moj suprug. On je sadašnjeg predsednika Amerike vozio nekoliko godina, a odskoro i njegovu ženu i sina - kaže za Kurir pevačica, ističući da je njen suprug i dalje angažovan kod Trampa, iako je ovaj postao prvi čovek SAD.- Juče mi je baš rekao da gospodinu predsedniku sada treba čak dvanaest limuzina! Toliko ih je prekjuče bilo u njegovoj pratnji. Moj muž kaže da se i dalje ljubazno javlja svim svojim zaposlenima. Velika većina naših ljudi koji žive u Njujorku voli Donalda - završava Marina.

Kakav carTRAMP SE PONAŠA KAO OBIČAN ČOVEKNekoliko puta sam srela Trampa na ulici. Uvek je zastajao s građanima koji bi ga zaustavili da se fotografišu ili da s njim prozbore koju reč. Najčešće ga možete videti u hotelima koji su u njegovom vlasništvu. Sve on to redovno obilazi. Ima sve u životu, a ponaša se kao običan čovek. Tako je jednostavan i normalan. Zato ga moj suprug veoma ceni - ističe pevačica.

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja