Plaši je odlazak u Trusku

KARLEUŠA SREĆOM IZBEGLA NASTUP U DISKOTECI SMRTI: Nisam još ni svesna da je moglo da se desi NAJGORE

Stars -

Jeleni Karleuši je Nova godina počela lepo u krugu porodice, ali priznaje da ju je događaj u Istanbulu veoma potresao. S obzirom na to da njen suprug, fudbaler Duško Tošić igra za turski klub Bešiktaš, Jelena je osetljiva kada se tragadije dogede u ovoj zemlji.

Jelena je nedavno da bude gost u diskoteci u kojoj se dogodio pokolj.

"Mi smo posle nastupa na stadionu Bešikštaš trebali da idemo u tu diskteoku da proslavimo pobedu. To je velepni klub u koji dolaze svetske zvezde. Terorizam u Turskoj je pošast koji nije problem turske niti ima veze sa islamom. Terorizam nema religiju. Religija terorizma je zlo! Mi svi to moramo da znamo, danas je to u Istanbulu, sutra u Srbiji. Kao građani sveta treba svi zajedno da reagujemo, da se borimo protiv toga.

Foto: Stefan Jokić
Foto: Stefan Jokić

Kada reagujem i pišem o Siriji, sve to utiče na nas, jer izbeglice iz Sirije prelaze preko nas, mi kao grđani treba da imamo neku svest o tome i da kao pojedinci dižemo glas protiv toga. Ja sam posebno pogođena time, jer nekih desetak minuta pošto je moj suprug napustio stadion na tom mestu je poginulo 40 ljudi, a ne znam koliko je ranjeno. Nisam još ni svesna da je moglo da se desi najgore. Turski naord je velik i ja se nadam da će uspeti da se izbore sa tim", rekla je Jelena i priznala je da je plaši odlazak u Tursku.

"Problem koji ne vidiš ne možeš da sprečiš, to nije rat. Terorizam je podmukla tvorevina izopačenih ljudi, uglavnom ginu nevini", zaključila je Karleuša.

Podsetimo, Jelena je održala spektakularan nastup za reprizu novogodišnje noći, a kako je izgledalo pogledajte u nastavku:

Jelena je otkrila kakve planove ima kada je u pitanju njena karijera:

(Lj.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track