POTRESNA ISPOVEST MAJE NIKOLIĆ: Urlala bih da pomognem sinu!
Foto: Aleksandar Jovanović

Emocionalna trauma

POTRESNA ISPOVEST MAJE NIKOLIĆ: Urlala bih da pomognem sinu!

Stars -

Dok očekuje privremenu meru suda, pevačica Maja Nikolić prolazi kroz najveću emocionalnu traumu koju majka može da doživi pošto je njeno dete prvo u školi, a potom i policiji, podnelo prijavu protiv sopstvenog oca zbog fizičkog zlostavljanja.

"U šoku sam, ne znam šta bih rekla, kako da se borim. Urlala bih nasred trga, sve bih uradila da pomognem svom sinu, ali evo, čekam više od dvadeset dana privremenu sudsku meru", kroz suze priča pevačica Maja Nikolić (42) za Story, koja se ovih dana našla u jednoj od najgorih situacija koje mogu da zadese roditelja.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Prema navodnom zapisniku u policiji, čije su delove preneli digitalni mediji, Majin mlađi sin prijavio je krajem decembra prošle godine u školi da ga je otac pretukao. Nakon što je njegova majka pozvana na razgovor, oboje su se uputili u policijsku stanicu, gde su dali izjave.

Između ostalog, dete je, navodno, izjavilo da je te večeri pokušalo da iskoči kroz prozor na drugom spratu i pobegne, ali otac ga je sustigao i vratio u stan. U izveštaju se navode i povrede na dečakovom telu, ali njegov otac kasnije je porekao tvrdnju da ga je udarao, navodeći da je njegov sin nekoliko podliva na različitim delovima tela zaradio na času fizičkog vaspitanja...

Kompletan tekst pročitajte u novom, 593. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 27. januara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track