(VIDEO) MAJA PALA U TRANS KAD GA JE VIDELA: Tako si sladak, imaš lepu guzu!
Foto: Printscreen

Pljušte pohvale

(VIDEO) MAJA PALA U TRANS KAD GA JE VIDELA: Tako si sladak, imaš lepu guzu!

Stars -

Emir Brunčević predstavio se u mizičkom takmičenju "Pinkove zvezde" pesmom "Šadrvani" od Šabana Šaulića, i svojom pojavom oduševio Maju Nikolić.

Svi članovi žirija imali su pozitivne komentare za ovog mladića.

Međutim, Milan je želeo od Šabana prvo da sazna šta su Šadrvani, po čemu ova pesma i nosi naziv.

"To je recimo ko ima u kući onu fontanicu, znaš ono voda što izlazi, to su šadrvani. Mnogi su mislili da je drvo u pitanju, ali nije. Momka poznajem i znam da mnogo dobro peva, ne znam šta je ovo. Jesi li promukao? Čuje se da si bolestan. Ne mogu da verujem da na momente čujem nešto predivno, a onda nestane glasa. Znam da je pesma teška i ja jedva čekam da je ne pevam kad mi neko poruči i hoće da je čuje, ja gledam da vešto eskiviram jer mnogo je teška i zahtevna pesma", rekao je Šaban Šaulić.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Ja ću da se nadovežem na Šabana, obično se moje mišljenje podudara sa njegovim zato što imamo isti ukus i isti stil oblačenja i isti način pevanja, samo ja u pop žanru, a Šaban je kralj u folk žanru. Odlično izgledaš, super si, ti si jedna velika beba, ti si lepi moj, sladak. Mislim da kad bi se okrenuo jedan krug da bih konstatovala da imaš jako lepu guzu. A čime si me kupio, time što si sa pola snage pokazao da znaš da pevaš! Da nisi bolestan, ti bi dobio deset stolica ", rekla je Maja Nikolić.

Pogledajte kako je Emir otpevao:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja