HIT! Raša Novaković: Do 18. godine nisam znao ko je Goca!
Foto: Story

Tek 2004. video svoju buduću suprugu na TV

HIT! Raša Novaković: Do 18. godine nisam znao ko je Goca!

Stars -

Kad je ona krčila svoj put, ja sam se igrao u pesku, ali znao sam da će mi žena biti starija

Goca Tržan počela je da peva 1994. godine, sa nepunih 20 leta, a njen sadašnji suprug, bubnjar Raša Novaković imao je tada samo šest godina!

- Do 18. godine nisam znao ko je Goca Tržan! Čuo sam za grupu Tap 011, ali to je slušao moj stariji brat. Kad je ona krčila svoj put, ja sam se igrao u pesku i maštao o starijim ženama. Još kao mali sam znao da će moja žena biti starija od mene. I pre Goce sam imao starije žene. Ma, uvek sam bio starmali -priznaje Novaković.Ali u Gocu se zaljubio na prvi pogled.

- To je bilo 2004. godine, tada je izbacila pesmu „Haljina“. Poželeo sam odmah da joj tu haljinu i skinem. A kad sam je prvi put video uživo, oči su mi zasijale! Poželeo sam da bude samo moja. Kad me je ugledala, prokomentarisala je nešto u stilu: „Je l‘ ovaj mali uopšte zna da svira?“ Ja sam za to vreme buljio u nju kao mačak u slaninu.

E, posle sam počeo i da je spopadam. Bio sam uporan duže vreme. Mogao sam i otkaz da dobijem u bendu zbog nje, ali, na sreću, postala mi je žena - kaže Raša.Lj. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track