(VIDEO) DRAMA U PINKOVIM ZVEZDAMA! Momku POZLILO! Doktorka uletela da mu ukaže pomoć
Foto: Youtube Printscreen

Bacio sebe u nesvest

(VIDEO) DRAMA U PINKOVIM ZVEZDAMA! Momku POZLILO! Doktorka uletela da mu ukaže pomoć

Stars -

"Joj srce moje. Videla sam da mu nije dobro, pobledeo je", rekla je Dara.

Strahinja Živanović ima 18 godina i dolazi iz Brusa. On se predstavio pesmom ''Snovi od stakla'' koju izvodi u originalu Nedeljko Bajić Baja. Takmičar nije dobio glas od Maje Nikolić i Zorice Brunclik.

"Bio si neprestano nizak. Bio si tanak. Plašljivo si pevao. Baš si mi nežno pevao. Nema nikakvog krešenda i zato nisam mogla da ustanem. Mislim da će Šaban da se složi sa mnom", kazala je Maja.

"Bi samo što se tog kresanja tiče. Ovaj, krešenda. Izvinjavam se. Slažem se sa Majom, ali nekako mi je to bilo umilno. Za tri jeste", istakao je Šaban.

"Moram da iznesem jednu konstataciju. Ne verujem da mogu da nabrojim na prste koliko je bilo boljih takmičara u prvom krugu za razliku od drugog", započela je Zorica, a onda je Maja prekinula koja je primetila da se takmičar ne oseća dobro.

"Dajte brzo vode, daj stolicu", zvali su Milan i Šaban.

Dara je bacila keks na scenu, a potom je uletela doktorka koja je takmičaru izmerila puls i ukazala prvu pomoć.

"Joj srce moje. Videla sam da mu nije dobro, pobledeo je", rekla je Dara.

Odlukom žirija, Strahinju je Milan odveo sa bine, a nakon njega nastupila je Jovana Milovanović iz Štokholuma koja se predstavila pesmom Zorice Brunclik ''Aj čija frula''. Takmičarka je osvojila simpatije žirija i dobila pet glasova.

"Slobodno zagrli voditelja i mislim da ima pravila da se voditelj grli u ovakvim emisijama", našalio se Milan Kalinić.

"Jovana nije bolja u drugom krugu, ali zato lepša u drugom krugu. I to je sada sasvim dovoljno", rekla je Zorica.

"Ja mislim da je ona najveća Šabanova simpatija. Imaš neki slatki triler i baš mi se sviđa i nekad mi je malo ismešan. Ima nešto prepoznatljivo u tvom glasu", rekla je Dara.

"Ona je mnogo slatka i greota bi bila da ide u baraž. Sve je onako po mom ukusu. Meni je to bilo fino. Neće žensko da padne, samo muškarci padaju", objasnio je Šaban.

Foto: Youtube printscreen
Foto: Youtube printscreen

"Ako ti se sloši gledaj da padneš sa ove strane gde je voditelj", našalio se Milan ponovo.

"Mnogo mi je drago što si dobila ovakvu podršku. Jako je slatko videti te i slušati. Mnogo volimo takve paketiće kao što si ti i sada molim te idi ručkaj nešto", savetovala je Dragana takmičarku.

"Divna si i imaš milo zvučni glas. Malo ti je isforsirano to ''e'' zato što si umorna i gladna. Ti kada nemaš tremu sigurna sam da se to ''e'' i ne primeti", objasnila je Maja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track