MAJA NIKOLIĆ MUVALA VODITELJA: Milane, dođi da vidiš moju mačkicu!
Foto: Dragan Kadić

Vrelo

MAJA NIKOLIĆ MUVALA VODITELJA: Milane, dođi da vidiš moju mačkicu!

Stars -

Pevačica prekrštala noge kao Šeron Stoun u „Niskim strastima“ i pozvala Kalinića u svoj stan.

Maja Nikolić pozvala je Milana Kalinića da dođe kod nje u stan da mu pokaže svoju macu! Poziv je usledio nakon što je voditelj u „Pinkovim zvezdama“ muvao članice žirija Maju i Daru Bubamaru i upoređivao ih sa svetskim lepoticama.

- Bogami, bubice, ni Šeron Stoun ti nije ravna. Je l‘ si ti to smršala malo? - rekao je Milan Dari, koja se pravdala da više ne razmišlja o garderobi.

Kalinić je insistirao da u sledećoj emisiji dođe gola, a zatim je bacio udicu ka Maji.- Maja me malo podseća na Merilin Monro - rekao je voditelj, a ona mu je odmah odgovorila.- Hvala ti mnogo. Je l‘ mogu da budem Šeron Stoun?! Ne može samo Dara, mogu i ja - kazala je pevačica, a potom prekrstila noge kao što je to radila Šeron u čuvenoj sceni u filmu „Niske strasti“.Dara ju je pitala zašto je došla bez kuce i pitona, a Maja je odgovorila da ih čuvaju njeni sinovi.- Maja je došla bez kuce, ali je večeras došla s macom. Ne smeta mi tvoja maca, nego je mnogo velika i agresivna - nastavio je Kalinić da provocira.

Maja ga je pitala da li bi se suočio s njenom macom i otvoreno ga pozvala da joj dođe u posetu.- Možeš da svratiš, da upoznaš moju macu, pa da vidimo ko je agresivniji - rekla je Maja, a Milan je prihvatio!M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track