KARLEUŠA PROMENILA ČAK 3 SREDNJE ŠKOLE: Skakala i JAHALA po klupama, profesori je nisu podnosili!
Foto: Stefan Jokić

SKANDALOZNO!

KARLEUŠA PROMENILA ČAK 3 SREDNJE ŠKOLE: Skakala i JAHALA po klupama, profesori je nisu podnosili!

Stars -

Kako Stars saznaje, Jelena Karleuša je promenila tri škole. Po tvrdnjama njenih profesora, bila je najgora učenica i laknulo im je kad je otišla.

Oni koji su radili u toj srednjoj školi i pre dvadesetak godina ispričali su za Kurir da je pevačica bila nepodnošljiva, da je pravila haos, skakala po klupama i neprestano pričala na času. Iako u gimnaziji nismo bili u mogućnosti da razgovaramo s direktorom o njihovoj bivšoj učenici, jer je bio službeno odsutan, ostali zaposleni otkrili su nam sve pikanterije. Osim što se nije slagala s razrednom, kako je i sama rekla, Jelenu nisu voleli ni ostali profesori, kojima je zadavala glavobolje. Jedan od njih, koji je insistirao da mu ne pomenemo ime, otkrio nam je nekoliko zanimljivih detalja.Pobegla posle tri meseca- Ništa lepo nećete moći ovde da čujete o njoj. Ja sam joj bio profesor i moram iskreno da vam kažem da se nerado sećam tog perioda. Bila je nemoguća, najgora u odeljenju što se ponašanja tiče. Zamislite dete od 15 godina koje neprestano priča dok profesor drži čas, a kad je opomenete, ona krene još i da se buni. Pa onda ustane i počne da skače i jaše po klupama, pa se ostala deca pobune, krenu i oni za njom da divljaju. Verujte mi, kada se posle dve godine ispisala iz gimnazije, svi smo bili presrećni, laknulo nam je - rekao je jedan od profesora za Kurir Stars.

Nakon što se ispisala iz Zemunske gimnazije, JK je drugu godinu upisala u Politehničkoj školi na Novom Beogradu, mašinski smer, ali ni tamo se nije dugo zadržala. Kako nam je rekao direktor te obrazovne ustanove Dušan Milovanović, pevačica tamo nije završila ni celo polugodište.- Razumem vaše interesovanje, ali nemam mnogo toga da vam kažem. Jelena je pohađala našu školu samo tri meseca. Kod nas je došla iz gimnazije, a odavde je otišla u turističku školu i to je sve što znam. Video sam na internetu da postoji fotografija na kojoj je ona s ostalim učenicima, to je slikano u dvorištu ove škole - rekao nam je Milovanović.

foto Privatna arhiva
foto Privatna arhiva

Potvrda direktoraPosetili smo i Turističku školu na Novom Beogradu. Tamo smo saznali da je JK bila vanredni učenik!- Mogu samo da potvrdim da je ona ovde išla u školu, ja sam bio u to vreme direktor. Ali to je sve što mogu da vam kažem jer je ona bila vanredni učenik, nije dolazila svaki dan, već je samo polagala ispite - ljubazno nam je rekao direktor Dragutin Miličić.Ivan ErcegovčevićJK o školskim danimaRAZREDNA JE BILA ODVRATNA, NIJE MI DALA DA NOSIM MINIĆ!Jelena Karleuša nikada nije krila da nije volela da ide u školu, a pogotovo joj se nije sviđala Zemunska gimnazija, o kojoj je svojevremeno rekla sve najgore.

- Zemunske gimnazije se rado sećam, pogotovo razredne i direktora, koji su bili odvratni. Nije tačno da su me izbacili iz te škole, ja sam samu sebe izbacila iz više razloga. Nisu dali devojkama da se šminkaju, ne sme minić da se nosi, ne sme plava kosa, ne sme da se priča na času, ne sme da se jede na času - rekla je JK na početku karijere.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track