NEĆE VIŠE DA TRPI NJENE PROZIVKE: Zorica tuži Maju! Vređala me na nacionalnoj osnovi
Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

Rat

NEĆE VIŠE DA TRPI NJENE PROZIVKE: Zorica tuži Maju! Vređala me na nacionalnoj osnovi

Stars -

Brunclikova je veoma razočarana u produkciju, koja dozvoljava Nikolićevoj da je gazi i ne preduzima ništa da spreči njeno ponašanje. Zapretila je tužbom ako se tome ne stane na kraj

Zorica Brunclik tražila je od produkcije „Pinkovih zvezda“ da stane na put prozivkama Maje Nikolić na njen račun ili će pravdu potražiti na sudu, saznaje Kurir!- Na jednom od snimanja Zorica se jako iznervirala zbog Majinih prozivki, čini mi se da je tada bila najviše ljuta. Pretpostavljam da je Zoricu tog dana pogodilo to što joj se Maja obratila rečima: „Gospodžo ministarko, je l‘ imate neku tezgu da dodžem da kupim nešto“, mada ona nije htela da ulazi u detalje. Producentima je rekla da više nije u stanju da trpi njene uvrede, pogotovo one na nacionalnoj osnovi i da će zbog toga tužiti Maju. Bila je jako razočarana i neprestano je ponavljala da produkcija snosi veliki deo odgovornosti jer navodno ne preduzima ništa da spreči Majino ponašanje - rekao je naš dobro obavešteni izvor.Kada smo pozvali Maju i preneli joj naša saznanja da Brunclikova ima nameru da se obračuna s njom na sudu, ona se uopšte nije potresla, nego je nastavila da sipa prozivke na račun svoje koleginice.- Slobodno neka me tuži. Ja Zoricu nikad nisam vređala po nacionalnoj osnovi, ona laže po običaju. Kao što laže da je završila fakultet u Nišu, to je demantovao dekan tog fakulteta. Tražila sam da takmičarka otpeva pesmu Bube Miranović „Vezala me magijom Ciganka ta“. To nije vređanje po nacionalnoj osnovi i ona vrlo dobro zna zbog čega sam tražila da mi takmičarka otpeva tu pesmu. To je njena bruka i sramota, pa neka vam ona priča o tome - rekla je Nikolićeva za Kurir.Ovim povodom pokušali smo da dobijemo komentar i od Zorice Brunclik, ali ona se nije javljala na naše pozive.

Već bila na sudu zbog uvredaMaja i Bojanić vređali Jevreje, pa oslobođeniMaja Nikolić već je imala problema sa zakonom zbog uvreda na nacionalnoj osnovi kada je pre šest godina u rijalitiju „Dvor“ izjavila da mrzi Jevreje jer su, prema njenim rečima, oni bombardovali Srbiju. Pevačica je tada zajedno sa Milošem Bojanićem diskvalifikovana iz takmičenja, a protiv njih su podneta optužnica zbog antisemitskih izjava. Posle dve godina suđenja njih dvoje su oslobođeni krivice.

Ivan Ercegovčević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track