JOŠ NEĆE POD NOŽ: Tamari odložili operaciju na VMA!
Foto: Zorana Jevtić

Na čekanju

JOŠ NEĆE POD NOŽ: Tamari odložili operaciju na VMA!

Stars -

Kako Kurir saznaje, konzilijum lekara je, neposredno pre zakazane intervencije, juče odlučio da starleti urade dodatne analize

Tamari Đurić, koja se već tri nedelje nalazi u teškom stanju zbog komplikacija usled ubrizgavanja akva-filera u zadnjicu na jednoj privatnoj klinici, operacija na Vojnomedicinskoj akademiji je - odložena!Kako Kurir saznaje, konzilijum lekara je, neposredno pre zakazane intervencije, juče odlučio da starleti urade dodatne analize. Umesto u operacionu salu, bivša farmerka i pevačica je u sredu, drugi put otkako je primljena na VMA, bila na skeneru.

- Tamari su odložili intervenciju. Juče ju je pregledao specijalista, načelnik Klinke za plastičnu hirurgiju na VMA dr Nenad Stepić, koji inače nadzire starletino zdravstveno stanje, i odlučio da je još rano za hirurški zahvat.

On je svojim saradnicima naložio da joj urade dodatne analize, a potom Tamari saopštio da zasad neće ići pod nož.

Umesto toga, uradio joj je skener kako bi tačno utvrdio koliko se akva-filer raširio po telu. Inače, Tamara je izgubila mnogo krvi, bleda je kao krpa i mora da povrati snagu - kaže naš izvor sa VMA.Starletu su u utorak veče posetili sestra Aleksandra i prijatelj kako bi je utešili preoperacije.

(FOTO) NAKON DUŽEG VREMENA: Tamara Đurić objavila sliku sa IGLOM U VRATU! Bleda ko KRPA!

E. K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TAMARA ĐURIĆ POTPUNO GOLA: Novopečenoj pevačici predlažu da snimi PORNIĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track