Najnovije vesti

DVE GODINE KASNIJE: Prevario je suprugu, a evo šta danas Kubura kaže za NJU!
Foto: Damir Dervišagić

BIO JE UHVAĆEN

DVE GODINE KASNIJE: Prevario je suprugu, a evo šta danas Kubura kaže za NJU!

Stars

Fitnes šampionka Marija Srećković Savić i poznati glumac Aleksandar Srećković Kubura uživaju u svom braku, iako su pre nešto više od dve godine bili na pragu razvoda.

Poznati par ima dva sina, petogodišnjeg Vanju i sedamnaest godina starijeg Aleksu, ali glumac nije siguran da li bi im "dozvolio" da pođu njegovim stopama.

- Ne bih preporučio onome ko ima decu da se bavi tim poslom. Ovo ipak nije posao, već poziv, ovo se živi i fizički je vrlo naporan, emotivno vrlo težak, ali ko je za to rođen i sebe oseća glumcem i uspe da se ostvari, dobije sa druge strane emotivnu satisfakciju, gluma poprilično sve vrati. Do tada se mora i mučiti i raditi. Imao sam sreću da stariji sin nije otišao u glumu, iako je glumio sa mnom u filmu “Zajedno“. On je matematičar i ima pametnija posla, a za mlađeg ćemo videti. Ja sam roditeljima pobegao u glumu i mislim da onog ko je odlučio da ode u taj poziv nema ko može da spreči - ni roditelji ni neuspesi. To je nešto što vas uhvati kao virus i ne leči se - kaže Aleksandar Srećković Kubura.

foto Dragan Kadić
foto Dragan Kadić

Iako su pre dve godine on i Marija bili, kako se pisalo, na pragu razvoda zbog njegove prevare, njih dvoje danas uživaju, a ona ima razumevanja za njegovu odsutnost zbog posla.

- Kada je period proba u pitanju, ne stignemo da se vidimo. Ali mi smo dvadeset godina zajedno i navikli smo na to. I kad ona ide na turnire, ista je priča. Trudimo se da svako u svom poslu bude vrhunski i uspeli smo - kaže Aleksandar Srećković Kubura.

foto Damir Dervišagić
foto Damir Dervišagić

(blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kućne pomoćnice, prijateljice, prostitutke... Ovih 5 seks skandala poznatih NIKADA neće biti zaboravljeni

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...