MAGAZIN STARS SAZNAJE: Maja Nikolić odbila Marka Miloševića!
Foto: Dado Đilas, Profimedia

EKSKLUZIVNO!

MAGAZIN STARS SAZNAJE: Maja Nikolić odbila Marka Miloševića!

Stars -

Nikolićevu svojevremeno proganjao sin nekadašnjeg predsednika Jugoslavije, ali ona nije želela da bude s njim

Maja Nikolić nije želela da bude snajka Slobodana Miloševića. Nju je devedesetih godina muvao sin pokojnog predsednika Jugoslavije Marko, ali ona nije pala na njegovo udvaranje.

S Majom, koja je tih godina bila u jeku popularnosti, želeli su da budu mnogi muškarci, pa i Marko. Iako se trudio da je osvoji, ona mu je rekla „ne“. On je nije zanimao kao muškarac, a i bilo joj je nebitno što je sin tada najmoćnijeg čoveka u državi. Ova priča je donedavno bila tajna, ali ju je otkrio Ivan Gavrilović u jednoj emisiji.

Mi smo ga pozvali kako bismo saznali više detalja o odnosu između Maje i Marka, jer ko bi u to bio upućeniji od njega, koji se zabavljao s Marijom Milošević.

- Iskreno, o tome da je Maja oduvala Marka znam samo iz priča. Kružilo je po gradu da ju je baš smarao, ali ne mogu da tvrdim da je to sto posto tačno. Pošto sam stalno izlazio i radio, dosta stvari sam video svojim očima, ali ovo nisam. Ali sam siguran u to da je Maja bila i ostala faca i da je odbijala razne momke, nikad nije bila sa svakim ko je nešto hteo s njom. Eto, ona je oduvala Marka, a ja sam na silu morao da budem s njegovom sestrom Marijom - kaže Gavrilović za Kurir Stars.

Pozvali smo Maju za komentar, ali ona nije želela da priča na tu temu.

- Gde ste našli to da me pitate? To je stara priča, koga zanima šta je bilo pre više od 20 godina. Neću da pričam o tome. Ja sam odbijala mnoge muškarce, ne samo Marka. Zašto bih bila s nekim ako me ne zanima i nije mi bitan? - rekla je pevačica.

Ivan Gavrilović:

MARKO HTEO DA SE BIJE ZBOG LEONTINE

Ivan Gavrilović podseća da je Leontina Vukomanović bila u vezi s Markom i da je imala problem sa njim nakon što su raskinuli.

- Leontina je bila s Markom, ali u početku je sve bilo pod velom tajne. Kad je ostavila Miloševića, počela je da se zabavlja s Nešom iz „Klika“, pa ga je jednom čak dovela u Markovu diskoteku. Malo je falilo da dođe do skandala jer su Markovi ljudi počeli da ga maltretiraju. Hteo je da ga bije. Leontina je imala herca da dovede novog dečka kod Marka, a ona mu se baš sviđala - kaže Gavrilović.

Kurir/Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja