DARA BUBAMARA: JK je prošlost, ja sam zvezda KARLEUŠA: Želim ti bar jedan koncert
Foto: Damir Dervišagić

NOVI FAJT

DARA BUBAMARA: JK je prošlost, ja sam zvezda KARLEUŠA: Želim ti bar jedan koncert

Stars -

Posle malo dužeg primirja, rat između bivših drugarica se nastavlja uvredama koje je Dara uputila Jeleni

Dara Bubamara poručila je svojoj ljutoj rivalki Jeleni Karleuši da je ona prošlost i da ju je pretekla po popularnosti.

Primirje koje su dve nekad dobre drugarice sklopile prošle godine je prestalo! Dara je odlučila da ponovo pokrene rat s Karleušom, a prilika za to joj se ukazala preksinoć na promociji novog albuma „Biografija“. U želji da njena zabava izgleda svetski i nesvakidašnje, Bubamara je smislila da na splav na kojem se održavala proslava dođe gliserom. Baš kao što je to uradila Jelena, i to godinu dana ranije, kad je imala nastup na jednom beogradskom splavu. Kad smo je pitali zašto je iskopirala Karleušu, Dara je promenila ton.

- Nisam je iskopirala! Baš me briga što je Karleuša isto došla gliserom na splav, neću da je komentarišem uopšte. Ona je nebitna, doživljavam je kao prošlost. Ja sam nju odavno prešišala po popularnosti - samouvereno je rekla Dara.

Kako smo i pretpostavili, Bubamarine reči se nisu svidele Jeleni, koja joj je, ipak, i pored prozivki, poželela lepe želje.

- Radojka je poznata kao duhovita osoba, tako da sam sigurna da se samo šalila. Od srca joj želim u karijeri bar jedan koncert i fanove, jer su samo oni dokaz nečije popularnosti - kratko je rekla Jelena za Kurir.

foto: Damir Dervišagić

Brunclikova čuva muža

ZORICA KONTROLIŠE KEMIŠA

Zorica Brunclik se kod koleginice pojavila sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, koga nije ispuštala iz vida. Kad je pevačica videla koliko žena sedi oko njenog muža, ona je brže-bolje sela pored njega i nisu se odvajali. Ni tu Zorica nije stala, već je svaku poruku koju je Kemiš dobio morala ona da pogleda i aminuje, pa je tek tada harmonikaš mogao da odgovori.

foto: Damir Dervišagić

Žurka Kolege se ludo zabavile

ŠAKO NAVALIO NA KOKTELE, SANJA I MARINA ĐUSKALE

Šako Polumenta jedan je od brojnih kolega koji su došli da podrže Daru i nazdrave s njom! Kad je stigao, pevač je čestitao Bubamari na velikom uspehu novog albuma, a onda je naručio koktel i nazdravio s koleginicom.

foto: Printscreen

Pored njega, promociji su prisustvovale i Goga Sekulić, Sanja Đorđević, Marina Visković, Jovana Tipšin, Tanja Bananin, Indira Radić i drugi.

- Seka Aleksić nije mogla da dođe, poslala mi je cveća i poželela sreću. Šaban je takođe zauzet, Dragana Mirković isto. Još dosta kolega mi se izvinilo što ne mogu da dođu - rekla nam Dara.

Kurir / J. C. S. - I. E.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SKANDAL NA KRŠTENJU: Dara Bubamara žestoko vređala i psovala kuma, pa krenula flašom na njega!,

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track