SANDRA REŠIĆ PROGOVORILA O KARLEUŠI: Zbog nje sam godinu dana plakala, jako me je bolelo ono što mi je rekla!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

OTVORILA DUŠU

SANDRA REŠIĆ PROGOVORILA O KARLEUŠI: Zbog nje sam godinu dana plakala, jako me je bolelo ono što mi je rekla!

Stars -

Sandra Rešić je u protekloj sezoni "Zvezda Granda" ostvarila zavidan rezultat nakon devetomesečnog truda (koliko je trajalo takmičenje), budući da je bila među superfinalistima i osvojila sedmo mesto.

Iako je od samog početka svi nazivaju Ninovom ćerkom, Sandra u takmičenju nije imala nikakvu protekciju, kako u ovoj sezoni tako i u prethodnim.

"Ja sam Ninova ćerka punih 30 godina. U "Zvezdama Granda" se takmičim četiri godine. Četiri godine se zna da sam ja Ninova ćerka. Da sam imala bilo kakvu protekciju za te četiti godine, ja bih sada bila Prijović, Lepa Brena, Ceca, Seka... (smeh)", rekla nam je Sandra.

U finalnoj emisiji "Zvezda Granda" otpevala je veliki hit svog pokojnog tate "Donesi divlje mirise" i gotovo sve rasplakala, među njima i Jelenu Karleušu, koja je važila za najsurovijeg člana žirija. Zbog toga smo pitali Sandru da li je ona Karleušina miljenica.

"Ne, ne, nisam joj miljenica. Čak mislim da mi je na finalu dala 2 ili 3 poena, tako da joj definitivno nisam miljenica", iskreno nam je rekla Sandra i učinilo se da će priča krenuti u drugom smeru...

foto: Damir Dervišagić

A onda... Sandra je bila potpuno otvorena.

"Hvala joj na svemu, jer da nije bilo nje, zaista, mislim da ne bi ni bilo mene ovakve kakva jesam sad. Ona jeste brutalno iskrena i to zna da zaboli. Jako je bolelo, i ja sam preplakala zbog nje celu prošlu godinu, zbog nekih njenih neumesnih komentara... Ali tek kad dođeš kući, sedneš i preslušaš šta ti je sve rekla, pa pogledaš sebe, ti onda shvatiš da je ona ustvari bila brutalno iskrena. Da nije bilo nje koja mi je rekla "izgledaš kao pevaljka iz šatora", ja nikada možda ne bih promenila svoj stil i sagledala gde grešim...", objasnila je pevačica.

Šta bi poručila Karleuši?

"Kada bih mogla nešto da joj poručim, rekla bih joj da je nisam volela nikako u žiriju. Davala mi je jako negativne komentare za tri godine, išla sam i psovala sam je u sebi, ali sam poslednje godine baš zbog tih kritika gde sam ustvari stekla dovoljno samopouzdanja i dovela kilažu, frizuru, šminku i oblačenje na taj neki nivo da mogu da doguram dovde dokle sam došla, rekla bih joj hvala ti, hvala ti, hvala ti", rekla je Sandra.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/telegraf/foto Damir Dervišagić, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) JELENA KARLEUŠA NAPRAVILA HAOS NA NASTUPU: Ovu noć će svi pamtiti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track