KARLEUŠA PEVA O REDALJKAMA NAD PEVALJKAMA: Evo šta kažu Jelenine kolege na njenu novu pesmu!
Foto: Dragan Kadić

JEDNA JE JK

KARLEUŠA PEVA O REDALJKAMA NAD PEVALJKAMA: Evo šta kažu Jelenine kolege na njenu novu pesmu!

Stars -

U novoj pesmi Jelene Karleuše govori se o estradnim umetnicama koje od žestokog seksa ne mogu da sednu. Mala od skandala nije precizirala o kome je reč.

Mala od skandala rešila je da mržnju koleginica podigne na viši nivo, a najnovijom pesmom, koja treba uskoro da izađe, preti da zarati i sa malobrojnima sa kojima dosad nije ulazila u konflikt.

“Izabrane pevaljke” naziv je dugo najavljivanog dueta Jelene Karleuše sa Sajsi MC, u kom “mala od skandala” peva o redaljkama nad pevaljkama. I to toliko žestokim redaljkama, da te neke pevaljke posle toga ne mogu ni da sednu.

???Tonight in Makarska?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Reči refrena koji je dosad jedino poznat u javnosti glase: “Izabrane pevaljke, radimo vam redaljke! Iako vas izje*emo, ne smete da sednete”.

Demo verziju nove pesme, JK je objavila premijerno pre dva dana na “jutjubu”, a upravo je pomenuti deo najviše uzburkao estradnu scenu, tim pre što Karleuša nije otkrila na koje konkretno pevaljke misli.

Iako su mišljenja o novom duetu male od skandala različita, burne reakcije nisu izostale.

foto: Printscreen

Tako Viki Miljković nije želela da komentariše novi Karleušin uradak, jer, kako je objasnila nije stigla da čuje pesmu, baš poput Snežane Đurišić i Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

"Ne želim da dajem površne komentare, pogotovu ne ovim povodom", kratko nam je rekla Miljkovićeva, koja se nebrojano puta našla na udaru Jelene Karleuše tokom poslednje sezone šoua „Zvezde Granda“.

foto: Damir Dervišagić

Raspoloženija za razgovor je bila Katarina Živković.

"Karleuša je jedina pevačica na našoj estradi kojoj stoje ovakve pesme. Želim da joj ova pesma bude hit, kao i dve prethodne", rekla je Karleušina mlađa koleginica, očigledno se ne pronalazeći u stihovima.

foto: Damir Dervišagić

S druge strane, Željku Šašiću nije smetalo to što JK u pesmi koristi eksplicitni rečnik, iako takvi tekstovi nisu uobičajeni za pop muziku.

"Što bi Oliver Mandić rekao “sve su seke je*ene”. A mislim da same koleginice najbolje znaju šta se između njih dešava i da li toga, o čemu Karleuša peva, ima kod njih ili nema", rekao je Željko Šašić.

foto: Damir Dervišagić

A da toga nema kod koleginica, tvrdi Goca Božinovska, koja se ni najmanje ne pronalazi u tekstu pesme.

"Na ovaj tekst može da se uvredi samo onaj ko se u njemu pronađe. Karleušu obožavam, a ona je prava žena za šou-biznis. Osim toga, dobra je riba, ljudi je vole, a sve što ona otpeva je ljudima zanimljivo", kaže Goca.

(Kurir/Alo, Foto:Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) JELENA KARLEUŠA NAPRAVILA HAOS NA NASTUPU: Ovu noć će svi pamtiti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track