IVAN GAVRILOVIĆ IZAZVAO UDES NA SLAVIJI: Kriv sam, vozio sam 200 na sat!
Foto: Kurir

DESIO MU SE MALER

IVAN GAVRILOVIĆ IZAZVAO UDES NA SLAVIJI: Kriv sam, vozio sam 200 na sat!

Stars -

Denser nije video da je na semaforu bilo zeleno svetlo za vozila u suprotnom pravcu, pa se zaleteo i udario u taksi vozilo

Ivan Gavrilović juče je izazvao udes na Slaviji, saznaje Kurir.

Denser je svojim kabrioletom „pežo“ udario u taksi vozilo na raskrsnici. Na sreću, niko nije povređen, a Ivan je odmah policiji, koja je došla na uviđaj, priznao svoju krivicu. Iako je doživeo saobraćajnu nesreću, Gavrilović je bio raspoložen i odmah je počeo da zbija šale kad smo ga pozvali za komentar.

- Vozio sam 200 na sat (smeh). Ja sam se zaleteo, video sam da su radovi u toj ulici, pa sam mislio da je zatvorena. Međutim, kada sam došao na raskrsnicu, upalio se semafor i onda su se pojavili automobili, pa sam se zakucao u jedan taksi. Moja je krivica, odmah sam priznao i policiji. Bili su korektni, uradili su mi alko-test, koji je pokazao da nisam ništa pio - kaže Ivan Gavrilović za Kurir.

foto: Kurir

On ističe da su nevolje za njega nastale tek kad je došao kući i kad je njegova žena Marina videla slupan automobil.

- Čim je shvatila da sam ja dobro i da niko drugi nije povređen, odmah je krenula da urla. Poludela je! Mene je tek sada uhvatio stres. Tek sada shvatam šta se desilo. Hvala bogu da nije bilo ozbiljnih posledica. Auto mi je malo ulubljen, čak sam ga normalno odvezao do kuće - ispričao je Gavrilović.

foto: Kurir

Kurir / I. Ercegovčević

Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOME ĆEŠ TI DA TRUBIŠ?! Krenuo bejzbolkom na vozača iza sebe, a dobio brutalan odgovor!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track