Najnovije vesti

DARA OTKRILA, PREPUCAVAJU SE ZBOG POPULARNOSTI: Volim Karleušu, sve je to marketing
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Stars obrt

DARA OTKRILA, PREPUCAVAJU SE ZBOG POPULARNOSTI: Volim Karleušu, sve je to marketing

Stars

Bubamara priznala da se ona i Jelena ne mrze, već da se namerno prepucavaju preko medija kako bi zabavljale ljude


Dara Bubamara konačno je progovorila koji je pravi razlog koji se krije iza njene svađe s Jelenom Karleušom, s kojom je godinama na ratnoj nozi. Pevačica ekskluzivno za Kurir Stars otkriva da se ona i njena koleginica izuzetno vole, ali da im zbog dobrog marketinga ide u prilog da ne govore.


- Jelena i ja smo se volele, ali i dalje se volimo na neki način. Ne znam ni ja kako to da objasnim. Vidite, mi ne treba da se pomirimo. Jednostavno, kad stavim tačku na nešto, ne idem preko toga. Ovo što se godinama dešava između nas je veoma zanimljivo, veruj mi. Narod to voli i zašto bismo im mi to sad uskratile? Oni hoće frku, što bismo onda pravile ljubav kad to nacija neće? Jelena i ja zbog nacije nećemo da se mirimo. Marketing, razumeš?! (smeh) - kaže folkerka i dodaje da se često seti perioda kada se družila sa Karleušom.

 

foto: Damir Dervišagić


- Prođe mi nekad kroz glavu to vreme kada smo bile dobre. Mi smo stvarno bile dobre, uklapale smo se. Sad je potpuno drugačije.


Pevačica otkriva da je prošle godine sasvim slučajno naletela na JK i da su se pozdravile.


- Nemam problem da joj se javim. Prošle godine smo se srele na moru u Turskoj, prošla je pored mene, rekla mi: „Ćao“, ja njoj takođe: „Ćao“ i to je to. Javile smo se jedna drugoj, iako ne razgovaramo. Čudno! - završava Dara.


Podsetimo, Dara i Jelena godinama se prozivaju preko medija, čak su u više navrata vređale jedna drugu, iako su pre nekoliko godina bile veoma bliske i posećivale se.

 

foto: Damir Dervišagić
foto: Kurir

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...