Najnovije vesti

KEBA JU JE IZVREĐAO, A KOLEGE JOJ SE NE JAVLJAJU: Uspeh Milice Pavlović niko ne može da podnese, a ona im ovako odgovara!
Foto: Printscreen

LJUBOMORA

KEBA JU JE IZVREĐAO, A KOLEGE JOJ SE NE JAVLJAJU: Uspeh Milice Pavlović niko ne može da podnese, a ona im ovako odgovara!

Stars

Milica Pavlović jedna je od najuspešnijih maldih pevačica. Poznato je da je uvek mnogo ulagala u svoju karijeru, što joj je donelo i veliki uspeh, ali i mnogo zavidnih kolega. 

 

Kako sama kaže, mnogo puta je želela da odustane, a reči kolege Dragana Kojića Kebe nikada neće zaboraviti.

 

"Iskrena da budem, kada sam se pojavila htela sam više puta da odustanem, naročito posle prvog pojavljivanja, podigla se velika prašina. Imala sam puno pozitivnih komentara od starijih kolega, ali i negativnih. A kad si mlad i na početku, to te ozbiljno poljulja i više puta sam plakala kod kuće", rekla je Milica u emisiji "Scena" i dodala da nikada neće zaboraviti Kebine kritike.

foto: Printskrin

 

"Ono što nikada neću zaboraviti su oštre i ponižavajuće kritike gospodina Kebe, ali meni je neizmerno drago da sam pokazala da je pogrešio. Ovaj posao se ne razlikuje od drugih. Kad si na početku i dok misle da se nećeš dugo zadržati, svi te vole, a onda kada shvate da ste došli da se borite za svoju karijeru i da nećete odustati je mnogo drugačije... Naročito posle albuma Boginja, mnogo kolega me ni ne pozdravi, a koleginice i da ne pominjem", rekla je Milica i priznala da se ne ljuti zbog toga.

 

Podsetimo, Keba je žesto izvređao Milicu na početku karijere kada joj je rekao da ona zapravo ne zna da igra, a da to sve vreme potencira, kao i da o pevanju zna još manje.

 

(Kurir/Blic, Foto:Printscreen)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...