ISPLIVALA SNEŽINA MRAČNA TAJNA: Srboljub otkrio šta je ona radila u jednoj kockarnici!
Foto: Printskrin

ŠOKIRAO JE SVE

ISPLIVALA SNEŽINA MRAČNA TAJNA: Srboljub otkrio šta je ona radila u jednoj kockarnici!

Stars -

Srboljub Subotić bio je gost rijalitija "Parovi", gde je otkrio tajne učesnice Sneže Jovičić. Ono što je on rekao, šokiralo je sve.

Srboljub je izneo detalje o Snežinom radu u kockarnici.

"O tebi sam čuo da si bila na probnom radu u jednoj kockarnici, ali da nisi dobila posao, jer nisi mogla da upamtiš baš ništa. Nisi mogla da ukapiraš dve stvari", rekao je Srba, a Sneža je donekle potvrdila njegove tvrdnje.

"Ja sam bila na probnom radu u nekoj kockarnici, ali samo dva dana i otišla sam jer mi se nije svidelo", rekla je ona, dok je Ana Spasojević dodala da "ne lupa" jer nijedna praksa ne traje samo dva dana.

Ipak, Srba je šokirao sve kada je rekao da je Sneža u kockarnici dobila i batine.

foto: Printskrin

"Pretukla te je jedna devojka kojoj si vređala oca. Nisi mogla ništa da ukapiraš mesec dana, pa si pičela da vređaš", rekao je Srba, a Snežana je demantovala njegove tvrdnje.

"Ja ne znam o čemu vi pričate i ko vam daje te informacije, ali ja sam vam rekla. Radila sam tamo samo dva dana i nikoga nisam vređala. Jedna devojka je, mislim, bila sa mnom na obuci, i to je to", rekla je ona, a Subotić je dodao da ju je upravo ta devojka i pretukla.

foto: Printskrin

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track