Najnovije vesti

(FOTO) ŽIRIJU SE ZAVRTELO U GLAVI: Dragana Mićalović visila u vazduhu dok je pevala! Zbog ovoga joj se svi dive!
Foto: Printscreen

SJAJNA IMITACIJA

(FOTO) ŽIRIJU SE ZAVRTELO U GLAVI: Dragana Mićalović visila u vazduhu dok je pevala! Zbog ovoga joj se svi dive!

Stars

Glumica Dragana Mićalović oduševila je publiku, žiri i gledaoce u šoua "Tvoje lice zvuči poznato". Glumica je imala zadatak da imitra američku pevačicu Pink, a to je izvela maestralno.

Dragana je pevala u vazduhu, skakala i visila sa plafona uz pomoć svile. Ceo studio je ostao bez reči dok je gledao kako peva sa visine. Inale, ceo tim igrača nije imao postavljene mreže, ples i akrobacije su izvodili bez ikakve zaštite.


"Zavrtelo mi se u glavi. Ovo nije ni malo lako. Bio je spektakularan nastup, odličan. Svaka ti čast ovo zaista nije bilo lako", rekao je Andrija koji je i sam probao da visi uz pomoć svile.

 

foto: Printscreen

"Ovo je bilo strašno, još kada sam video da nemate nikakvo osiguranje, izgledao je spektakulran šou! Čestitam", rekao je Đura. Jelena je bila oduševljena nastupom.

 

foto: Printscreen

"Bravo, zato što si pokazala to na sceni, zato što neko retko to može da pokaže. Pevati i igrati ovakvim intezitetom i kada na to sve adrenalin guši, to je jako teško. Ti si pokazala da možeš da staneš rame uz rame sa holivudskim zvezdama! Ti si nova generacja glumica koja je svestrana, peva igra i jako je hrabra", rekla je JK poželala Dragani da se nađe u nekom holivudskom filmu.

 

foto: Printscreen

"Ti si bila odlična, uspela si da skineš sav onaj bezobrazluk kad Pink peva. Dočarala si pesmu, izvođenje je bilo fantastično, divim ti se. Uvek sam se divila ljudima koji mogu da objedine taj scenski nastup, igranje i pevanje", rekla je Aleksandra.

 

foto: Printscreen

(Kurir.rs, Foto: Printscreen)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...