(FOTO) KARLEUŠA POKIDALA: Za dve večeri u Novom Sadu slušalo je 4.000 ljudi!
Foto: Kurir

NASTUP ZA PAMĆENJE

(FOTO) KARLEUŠA POKIDALA: Za dve večeri u Novom Sadu slušalo je 4.000 ljudi!

Stars -

Pevačica je održala dva koncerta za pamćenje u Novom Sadu, a publika je zahvaćena euforijom masovno delila snimke i fotografije sa nastupa.

Jelena Karleuša oduševila je fanove svojim nastupima, a za dve večeri slušalo je 4.000 ljudi.

Ona je veoma zadovoljna uspehom, a svojim obožavateljima obećala je još koncerata naredne godine.

foto: Kurir

”Ovako bi mogli svaki dan u nedogled. Znam da je publika željna i mene i velikih koncerata, tako da obećavam da će 2018. godina biti u tom znaku. Spremamo veliku turneju koja će obuhvatiti čitav Balkan a i šire!

foto: Kurir

Bukvalno od Istanbula preko Skoplja, Sofije, Niša, Beograda, Sarajeva pa do Beča! Takvo je interesovanje. Moja karijera traje sad će 23 godine a imam osećaj i snagu kao da sam tek počela. To je zahvaljujući publici. Oni mi daju snagu i motivaciju. Mnogi pevači nisu “preživeli” smenu generacije i novu mladu publiku. Ja sam na sreću, tu publiku osvojila. Umetnik mora da se trudi da ma koliko godina ima, iznova i iznova nadje način da bude “nov” ili nestaje pod pritiskom novog, pod pritiskom promena.

foto: Kurir

Nažalost, dugo godina bila napadana, omalovažavana. Mediji su se utrkivali da veličaju neke druge po nekakvom naredjenju a paralelno su meni osporavali baš sve, iako sam postigla i veliki uspeh van naših granica. Bolelo me je kada američki Fox ili nemački RTL ili TRT, nacionalna turska televizija prave specijalne reportaže o meni, dok sam u Srbiji bila i još uvek sam zabranjena. Ali sve dodje polako na svoje.

foto: Kurir

Nove generacije ne znaju “heroje” devedesetih, oni su prepoznali moj trud i rad i sada je to jasno i na terenu. Nepravda ne može trajati zauvek a kvalitet uvek nadje put!”, rekla je Jelena Karleuša.

foto: Kurir

Kurir.rs, Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) KARLEUŠA RAZVALILA NOVI SAD: Jelena još jednom dokazala kolika je zvezda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja