MIRELA JE ŠOKIRALA SRBIJU: Pretila samoubistvom posle objave eksplicitnog snimka, a onda završila u krevetu ovog učesnika!
Foto: Printskrin Youtube

ONA NEMA GRANICE

MIRELA JE ŠOKIRALA SRBIJU: Pretila samoubistvom posle objave eksplicitnog snimka, a onda završila u krevetu ovog učesnika!

Stars -

Prethodna noć bila je paklena za učesnicu rijalitija "Parovi", Mirelu Lapanović, čiji porno snimak su prikazali javnosti. Ona se tresla, pretila samoubistvom i nije prestajala da plače, a onda je završila u krevetu bivšeg dečka, Milutina Radosavljevića Milija.

Njeno ponašanje šokiralo je sve!

Bivši partneri su u krevetu razgovarali o svemu što se dogodilo prethodne noći, a Radosavljević je u jednom trenutku rekao Mireli da je spreman da ponovo ima odnos sa njom.

foto: Printscreen

Učesnica rijalitija je vrištala kada je čula šta joj nudi, a onda je počela da se smeje kada joj je rekao da se poprilično uzbudio.

Podsetimo, Mirela je tokom cele večeri jecala i drhtala po kući, praveći skandale i tražeći da napusti rijaliti zbog prikazivanja privatnog eksplicitnog snimka sa Markom Perovićem. Nije joj pomoglo ni to što je u vilu ušao njen sadašnji partner Neša, ali je vrlo brzo pronašla utehu u Milijevom krevetu, sa kojim je u prethodnoj sezoni rijalitija imala seks pred kamerama.

foto: Printscreen/Happy

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 5: Najžešće seks akcije u Parovima do sada!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track