Najnovije vesti

(VIDEO) ČULA SAM DA SI GEJ! MA IDEM KOD LUNE, ONA ME JE MOLILA ZA SEKS! Teodora i Anđelo se svađali, isplivale PRLJAVE TAJNE!
Foto: PrintScreen/Youtube

PALE STRAŠNE PROZIVKE!

(VIDEO) ČULA SAM DA SI GEJ! MA IDEM KOD LUNE, ONA ME JE MOLILA ZA SEKS! Teodora i Anđelo se svađali, isplivale PRLJAVE TAJNE!

Stars

Pevačica Teodora Džehverović i Anđelo Ranković danas su imali oštru raspravu,a na meti je bilo seksualno opredeljenje manekena.

- Anđelo, ja sam za tebe čula da si ti gej, a ne da se ja ljubakam sa muškarcima i devojkama! Šta sam ja? Retard? Maca Diskrecija? Na šta ja tebi ličim?! Ajde skloni se - drala se  Teodora.

 - Ajde vrati se Milanu, a sada odoh sa Lunom da porazgovaram, jer nisam hteo da je j**em. Družiš se tu sa mentolima, budalo jedna! Pričaju da si prostitutka, a ti se družiš sa njima - vikao je Anđelo.

foto: PrintScreen/Youtube

Nakon što su se žustro raspravljali u sobi za rehabilitaciju, ovaj par je otišao u dnevnu sobu. Tamo su Teodora i Anđelo razgovarali sa Milanom Miloševićem, a u naletu besa maneken je izneo intrigantne detalje.

- J***o sam mu drugaricu bre, budalo! Četiri osobe pričaju da sam p*der! Luna, bre, nemoj da me za*ebavate. Tu Lunu sam ja iskulirao, tu Lunu sam mogao da po**bem i kraj priče - revoltirano je pričao Ranković.

-Brate, za*ebavali smo se! Anđelo, ja sam se za*ebavala, a on je mene napao kao retard. To je zezanje! Ja nisam znala da te toliko nervira! Nemoj da mi govoriš ljubavi! Nisam ja Maca Diksrecija da mi se obraćaš tako - Teodora mu je govorila vidno uznemirena.

(Kurir.rs/Foto:Youtube/PrintScreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) MAJA NAPRAVILA SNIMAK ODOZDO I OSTAVILA SVE BET TEKSTA: Muškarcima nije bilo svejedno kad je pokazala zadnjicu u vrelom kombinezonu!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...