Najnovije vesti

(VIDEO) ESTRADNE LIČNOSTI SU ULOŽILE MNOGO TRUDA DA SVE SIJA: Pogledajte kako su naše zvezde ukrasile svoje domove za novogodišnje praznike!
Foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić

PRAZNIČNA EUFORIJA

(VIDEO) ESTRADNE LIČNOSTI SU ULOŽILE MNOGO TRUDA DA SVE SIJA: Pogledajte kako su naše zvezde ukrasile svoje domove za novogodišnje praznike!

Stars

Naše poznate ličnosti su uložile mnogo truda da njihov dom bude savršeno ukrašen za božićne i novogodišnje praznike.

Svi su se potrudili da njihove jelke i kuće budu potpuno u novogodišnjem duhu, a mnogi su upotrebili različite detalje po kojima se izdavaju.

 

Ana Sević

 

Danima se pričalo o njenoj veseloj jelci, koja je optočena šarenim ukrasima. Neki su mislili da je pevačica malo preterala, ali ona je svoju dekoraciju proglasila najveselijom.

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevic85) on

Sonja Vuksanović

 

Ona je poznata po tome što je dama od stila, pa je takva i njena jelka, ukrašena pretešno zlatnom bojom, a anđelčići privlače na najviše pažnje.

Nikolina Kovač i Saša Kapor

 

Novogodišnja čarolija je stigla u njihov dom, pa pored toga što je ovaj poznati par bio pred razvodom, sada su zajedničkim snagama napravili svoj mali božićni raj.

Severina Kojić

 

Na njenoj jelci dominiraju detalji lika iz poznatog crtanog filma "Miki Maus", pa je pevačica na ovaj način pokazala pomalo dečiju stranu.

Sergej Ćetković

 

Ponosni tata dve devojčice je pokazao kako se u njegovom domu kiti jelka, pa je uz svoje mezimice stavljao ukrase i velik zvezdu na vrh.

 

foto: Printscreen/Instagram

Jelena Karleuša

 

Pored male nezgode koju je imala na početku pokušavajući da ukrasi jelku od 3.5 metara, ona je na kraju stvorila pravu čaroliju u svom domu, gde su dominirali plavi ukrasi.

Seka Aleksić

 

Pevačica je stvorila pravu bajku od svog doma, a njen sin Jakov definitivno uživa u ovom prizoru.

Maja Berović

 

Ovo je možda najskuplja jelka na estradi, s obzirom da ju je Maja ukrasila dijamantima, koji blješte sa nje.

 

Nina Seničar

 

Poznata voditelljka se potrudila da baš svaki ukras bude u skladu sa novogodišnjim duhom, a izgleda oduševljeno dok se fotografiše pored nje.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...