ŽIVOT JOJ SE PRETVORIO U HAOS! Anabela napušta Srbiju zbog Lune: Teško mi je da gledam, ne mogu više! ODUSTAJEM!
Foto: Printskrin

ZADAJE JOJ VELIKU GLAVOBOLJU

ŽIVOT JOJ SE PRETVORIO U HAOS! Anabela napušta Srbiju zbog Lune: Teško mi je da gledam, ne mogu više! ODUSTAJEM!

Stars -

Pevačica Anabela Atijas nije ni slutila da će ulazak ćerke Lune u rijaliti program "Zadruga" doneti veliku glavobolju. Iako je podržala njenu odluku da se takmiči u jednom od trenutno najgledanijih rijaliti programa kod nas, Anabela je shvatila da joj pritisak javnosti i medija nikako ne prija, te da hitno mora da ode iz Beograda.

Naime, ona je u dogovoru sa svojim suprugom Andrejom Atijasom odlučila da otputuje u Sarajevo, gde su živeli pre nekoliko godina.

- Anabeli je veoma teško zbog svega što se dešava. Iako u javnosti stvara sliku da situacija sa Lunom nije toliko strašna, ona ipak pati zbog svega. Teško joj je da gleda kako napadaju njenu ćerku u rijalitiju, a još teže joj pada činjenica da svakodnevno pišu o Luni. Uglavnom su to neke loše stvari, koje Anabelu povređuju, i ona nema više snage da se izbori sa novonastalom situacijom - otkriva izvor blizak pevačici.

foto: Printscreen

- Kako njen suprug Andrej i dalje funkcioniše na relaciji Beograd - Sarajevo zbog privatnog biznisa kojim se bavi, Anabela i on su se dogovorili da bi bilo najbolje da se posle Nove godine svi zajedno vrate u stan u Sarajevu, u kojem su nekada živeli, kako bi malo pobegli od svega - kaže izvor.

Odluku o preseljenju prihvatile su i njihove ćerkice koje su se veoma uželele života u Bosni:

- Ona nije ni slutila da će Lunino učešće u rijalitiju privući toliko pažnje, kao ni ljubav sa Slobom, pa je ta situacija otežala život Anabeli u Beogradu. Iako joj svi govore da je podržavaju, ona je primetila da su ljudi zavidni i da je ogovaraju čim okrene leđa - kaže izvor i dodaje:

- Andrej je navikao na pritisak javnosti još od onog dana kada je započeo vezu sa Anabelom i shvatio je tada da će do kraja života morati da bude u centru pažnje. On svakodnevno teši Anabelu i govori joj da če sve biti u redu, te da nema potrebe da se nervira.

foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

Uprkos gužvi koja vlada oko nje, Anabela ne dozvoljava da joj bilo ko blati ćerku:

Kad god čuje da joj neko blati ćerku, Anabela odmah pada u vatru i raspravlja se. Ne želi da sluša loše stvari o svom detetu i sve joj to teško pada. Uprkos osudi javnosti, Anabela podržava svoje dete i ne smeta joj to što je ušla u vezu sa Slobom. Ona smatra da je ljubav pobedila i time opravdava vezu svoje ćerke i folk pevača.

(Kurir.rs/Hit/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAKVOG MUŽA IMAM! Bojana se pohvalila Nikolinim umećem, evo čime se sada bavi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track