SRPSKA MANEKENKA PROVELA 4 DANA U MANASTIRU MILEŠEVA: Tamo sam otišla da budem bolja, nađem snagu i mir
Foto: Dragana Udovičić

iskrena ispovest

SRPSKA MANEKENKA PROVELA 4 DANA U MANASTIRU MILEŠEVA: Tamo sam otišla da budem bolja, nađem snagu i mir

Stars -

Bojana Barović, supruga Nikole Rokvića, iskoristila je praznične dane da poseti veliku srpsku svetinju i posveti se Bogu, a utiske sa ovog duhovnog putovanja podelila je sa svima na društvenoj mreži Instagram.

- Proveli smo četiri dana u manastiru Mileševa. Nije prvi put da smo ovde, i nije prvi put da se ovako osećam, ali jeste prvi put da želim da podelim svoja osećanja sa vama. Priznajem da sam bila od onih koji su jako malo znali o životu u manastiru i uopste o monaškom životu - započela je priču lepa manekenka.

- Zahvaljujući našem divnom kumu arhimandritu Leontiju i čestim posetama imala sam prilike da upoznam ovaj način zivota i ovde divne ljude koji su dali svoj život za Boga i za sve nas. Ovo je mesto gde kada kročim zaboravljam sve brige i misli koje me svakodnevno u opterećuju, iza čijih zidina mi vreme stoji, mesto gde nikada ne čujem ružnu reč, mesto gde je osmeh iskren, a radost u očima istinsko duhovno stanje, mesto gde ne osuđujem jer znam da me ne osuđuju, mesto gde dobijem nadu i snagu za predstojeće dane, mesto gde se duhovno napunim dubokim razgovorima i jedino mesto gde upoznajem ljude i bez mnogo reči i ja i oni znamo da smo ovde da budemo bolji! Mir Božiji, Hristos se rodi - napisala je Bojana uz fotografiju.

It’s in the way you look at me...

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on

(Kurir.rs/Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nekada je bila jedna od NAJUSPEŠNIJIH MANEKENKI, a sada postavlja BIZARNE SNIMKE od kojih se ledi KRV U VENAMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track