STRAŠNE OPTUŽBE KARLEUŠE: Breno, Cecin kum Legija ti je oteo sina a ti je zoveš u svoj film!
Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

JK isprozivala Ražnatovićku

STRAŠNE OPTUŽBE KARLEUŠE: Breno, Cecin kum Legija ti je oteo sina a ti je zoveš u svoj film!

Stars -

Jelena na Tviteru uputila ozbiljne tvrdnje protiv svoje koleginice, s kojom nije u dobrim odnosima već 20 godina

Jelena Karleuša optužila je Cecu Ražnatović da je bila u bliskim odnosima s kriminalcima koji su 2000. kidnapovali Stefana, sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Milorad Ulemek Legija
Milorad Ulemek Legija

Dokumentarni film „Godine Slatkog greha“ oduševio je sve poštovaoce najveće zvezde na Balkanu. Film se dopao i Karleuši, ali joj se nije svidelo što je u trećem nastavku ugledala svoju najveću rivalku Cecu. Zato je morala odmah da reaguje i napiše svoj komentar, u kom je, kao i uvek dosad, žestoko potkačila Arkanovu udovicu.

- Koliko si ti, Breno, tolerantna žena! Cecin kum Legija i njeni najbliži prijatelji „Šiptar i klan“ ti otmu dete, a ti je staviš u dokumentarac. Na tvom mestu, ona bi se meni pojavila samo u „Vidimo se u čitulji“ - brutalna je bila Jelena.

foto: Twitter

Pozvali smo Cecu, ali ona kao po običaju nije imala komentar.

Ražnatovićeva nikada nije krila da je bila bliska s Legijom, kao i da je poznavala pripadnike „zemunskog klana“.

- Legija je moj kum i toga ne mogu da se odreknem. Bila sam u Šilerovoj na rođendanu Dućinog deteta. U početku nisam znala čime se bave, niti sam pre toga čula za „zemunski klan“. Predstavljeni su mi kao biznismeni, ali šta me briga ko šta radi - rekla je Ceca u jednom intervjuu i dodala:

- Dolazili su i kum Legija, i „zemunci“, i ko je god stigao. Te 2003. odoh ja u zatvor zbog sumnje da sam pomagala ubistvo Zorana Đinđića. Pa ljudi, da li ste vi normalni?! Pa Željko je bio dobar s Đinđićem, znali su se - branila se pevačica.

Zatajili

OTMICA I DALJE NEREŠENA

Devedesetih i početkom dvehiljaditih godina u Beogradu su se gotovo svakodnevno događale otmice bogatih i uglednih ljudi za koje su tražene velike svote novca, ali jedini slučaj koji je ostao nerešen jeste kidnapovanje sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Inspektori su nekoliko puta počinjali istragu od početka jer su se dešavali obrti koji su ih usmeravili u novom pravcu, ali činjenica je da su među glavnim osumnjičenima bili i pripadnici „zemunskog klana“. Zbog nedostatka dokaza protiv njih nikada nije vođen postupak kako bi se dokazala krivica da su organizovali otmicu Stefana Živojinovića.

foto: Nebojša Mandić

Velika ljubav Boba samo nju hteo za ženu

ZBOG BRENE ODBIO BRAK S AMERIČKOM MILIONERKOM

Boba Živojinović odbio je milionerku iz Amerike zbog Lepe Brene.

Ćiro Blažević otkrio je u dokumentarcu da je Boba bio veliki zavodnik.

- Ćerka jednog američkog industrijalca se zaljubila u njega, ali on nije hteo da bude s njom. Govorili su mu: „Drži to, cela Jugoslavija će živeti od toga“, a on je rekao: „Ja idem svojoj Breni - rekao je Ćiro.

I Boba je priznao da je bio lud za Brenom, a ona je otkrila jednu anegdotu:

- Dogovorili smo se da se nađemo u Novom Sadu. Krenula sam mu u zagrljaj, zamišljam kako skačem.. I ja se stvarno skočim, ali mi padnemo i Boba povredi ruku. Rekao mi je „Idi, bre, ženo, al‘ si teška“.

foto: Kurir

CRKVENI KALENDAR

foto: Kurir

DANAS U KURIRU POKLON: Veliki crkveni kalendar za prostu 2018. godinu

Danas se po julijanskom kalendaru, koji poštuje Srpska pravoslavna crkva, dočekuje Nova godina.

Tim povodom, Kurir svim čitaocima poklanja veliki crkveni kalendar za prostu 2018. godinu.

Na kalendaru je prikazana ikona Presvete Bogorodice Trojeručice, a štampan je u formi postera, tako da može da se drži na zidu.

Računanje vremena (godina) u crkvenom kalendaru počinje od godine Hristovog rođenja, koja se uzima kao godina novog stvaranja sveta.

U pravoslavnom crkvenom kalendaru svaki dan se obeležava pomenom jednog od svetitelja, a neki od tih svetitelja su uzeti i kao krsne slave.

Po načelima i propovedanju Srpske pravoslavne crkve, svaki dan u kalendaru koji je obeležen crvenim slovom je neradni.

Toga dana vernici ne obavljaju uobičajene poslove, sem onih vezanih za pripremu hrane, i odlaze u crkvu na bogosluženje.

foto: Kurir

Kurir / J. S

Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić, Damir Dervišagić, Nebojša Mandić, Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CECA: Godinama trpim torturu Karleuše! Dosta je! JK: Tek ću da ti je.em majku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track