SENZACIJA NA ESTRADI: Cecin sin i brat smuvali dve rođene sestre!
Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

Španska serija u porodici Ražnatović

SENZACIJA NA ESTRADI: Cecin sin i brat smuvali dve rođene sestre!

Stars -

Veljko je u vezi s košarkašicom Bogdanom Rodić, a njegov ujak Milan Marinković s njenom sestrom Bojanom. Glavni provodadžija bila je Anastasija

U porodici Cece Ražnatović odigrava se prava španska serija - pevačicin sin Veljko i njegov ujak Milan Marinković smuvali su dve rođene sestre!

Kako saznajemo, Veljkova nova devojka je drugačija od svih njegovih bivših. Ona nije ni manekenka, ni foto-model, ni starleta, već košarkašica! Reč je o 22-godišnjoj Bogdani Rodić iz Titela, a mlađani Ražnatović ju je upoznao preko sestre Anastasije.

- Anastasija se druži s Bogdaninom najstarijom sestrom Natašom i, čim ju je upoznala, shvatila je da bi ona bila idealna za Veljka. Vrlo brzo su započeli vezu, mnogo vremena provode zajedno i sva je prilika da će njihova ljubav potrajati - kaže naš izvor.

foto: Dragan Kadić

Nova Cecina snajka je godinama trenirala košarku u klubu Radivoj Korać na poziciji krila. Da je u ovom sportu bila veoma uspešna, govori podatak da je na Evropskom juniorskom prvenstvu s reprezentacijom Srbije osvojila treće mesto.

- Veljku se upravo to dopalo kod nove devojke. Drugačija je. Nije kao današnje devojke kojima je bitno samo da poziraju i da budu viđene - kaže izvor.

Ipak, ovde se saga porodice Ražnatović ne završava jer je i Cecin brat od ujaka Milan pao na šarm jedne članice porodice Rodić. I ne, nije u pitanju pomenuta sestra Nataša, već starija Bojana. Naime, Anastasija je iskoristila priliku i upoznala i svog ujaka s jednom od sestara Rodić i, očekivano, ljubav se odmah rodila. Ne znamo čime se tačno Cecina druga snajka bavi, ali to i nije toliko bitno jer dve sestre, a buduće jetrve, potiču iz imućne porodice.

- Njihovi roditelji su uspešni poslovni ljudi - drže veliku farmu pilića. Ne protive što su im ćerke našle momke iz iste porodice - kaže izvor i dodaje da je zanimljivo i to što sestre imaju i lično obezbeđenje.

foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Zavodnici

SVE VELJKOVE I MILANOVE BIVŠE

Veljko je imao mnogo devojaka, a gotovo svaka njegova veza bila je medijski ispraćena. Prva najveća ljubav bila mu je Maša Terzić, ćerka Zvezdana Terzića, a zatim se zabavljao s Anikom Đurašković, naslednicom Mila Đuraškovića. Potom su se nizale Ksenija Bujišić, Tamara Božić, Ana Cakić... A pre svih njih bio je u vezi s Lunom Đogani. I Milan Marinković ima bogatu ljubavnu biografiju. U njegovom zagrljaju bile su Sara Trajanović, Džidža Stojković, Gabrijela Pejčev, Nataša Šavija...

foto: Kurir

POKLON MAGAZIN

DANAS UZ KURIR NOVI BROJ MAGAZINA LENA: Tema broja je aneurizma stomačne aorte

U drugom broju najboljeg lifestyle magazina, koji dobijate na poklon uz današnji Kurir, pročitajte sve ono što niste znali o aneurizmi stomačne aorte.

Šta je aneurizma, koji su simptomi i znaci postojanja bolesti, kako se uspostavlja dijagnoza, kako se leči itd.

foto: Kurir

Pored toga, donosimo vam intervju s Biljom Krstić, otkrivamo koliki je značaj žučne kese za organizam, savetujemo kako da donesete važne životne odluke, kako da saznate da li ste naivni, a čeka vas još mnogo korisnih saveta i zanimljivosti.

Lena, najbolji lifestyle magazin, svake nedelje besplatno uz Kurir!

Jelena Stuparušić - Foto: Damir Dervišagić; Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) CECA IMA NOVU SNAJKU: Veljko redom kitio trubače i pokazao NOVU DEVOJKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track