TEODORA OTKRILA JEZIVU  TAJNU SVOJE MAME: Gordanu je silovao kum njenog dečka i tako je izgubila nevinost!
Foto: Printskrin Youtube

STRAŠNO

TEODORA OTKRILA JEZIVU TAJNU SVOJE MAME: Gordanu je silovao kum njenog dečka i tako je izgubila nevinost!

Stars -

Teodora Džehverović ispričala je svom dečku Anđelu Rankoviću dugo čuvanu tajnu njene majke Gordane Džehverović.

Bila je vrcava ovako kao ja. Glavna u centru, uvek lepo obučena. Oni se smuvaju i nikada nisu imali odnose, ona je htela ali se nikada nije dala. Svima je delovala kao radodajka ali je u stvari totalno kontra. Uveče je on došao kod nje, ljubili su se i ode on od nje. Zove drugarica nju ujutru i kažu da je otišao u Ameriku, i padne ona u depresiju. Kum od tog dečka je bio zaljubljen u mamu ali je bio i naš komšija kom smo mi prodavali mleko. I pozove on nju da uđe kod njih i stisne je i krene na nju i kaže da mu se sviđa i siluje je tu. Tako je izgubila nevinost. To je njoj bilo stresno. Ja sam nakon nekoliko godina saznala da je taj čovek mogao tako nešto da uradi - izjavila je Teodora.

foto: Printskrin Youtube

Teodorina majka je potom rekla kako je sve što je njena ćerka ispričala istina.

- Ne bih želela da pričam. Da, istina je. Iznenađena sam da je ona o tome pričala. Ja taj period želim da zaboravim. Tada sam imala 18 godina i ne želim da pričam. Ta tema je za mene odavno zapečaćena i želim da je zaboravim. U tom periodu sam imala veliku ljubav sa kim nisam spavala, onda mi se deslio nešto drugo što nije trebalo da se desi. To je tajna moja koja je u meni duboko - priznala je Goca.

foto: Printscreen

Voditeljka je želela da Goca ustane i poruči nešto svim ženama koje su bile u sličnoj situaciji, jer nije želela da priča o teškim trenucima iz svog života što su ostali i ispoštovali:

- Ta veselost koju posedujem je jedna nenormalna snaga i energija i to niko ne može da mi oduzme. To mi je dar od Boga. Žene ne treba da dozvole da te traume ostave traga na njima, da ne budu negativne, da gledaju u budućnost i da se ne osvrću u prošlost. Morate da se trudite da zaboravite. Živite moć sadašnjeg trenutka. To je bilo jedno od mojih najtraumatičnijih iskustava - poručila je Goca.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:`POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NAPOLJU PUCA DEBELI MINUS: A Edita se skinula u bikini, muškarci odlepili za njenim zmijskim telom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track