CELA SRBIJA JE U ŠOKU: Evo šta bi bilo sa njom i bebom da je popila sredstvo za čišćenje! Lekar otkriva
Foto: Printskrin

SKANDAL U RIJALITIJU

CELA SRBIJA JE U ŠOKU: Evo šta bi bilo sa njom i bebom da je popila sredstvo za čišćenje! Lekar otkriva

Stars -

Trudna učesnica rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić pokušala je da popije sredstvo za čišćenje i izvrši samoubistvo ali je obezbeđenje uspelo da je spreči. Lekari su progovorili šta bi se dogodilo sa njom i njenom bebom da je popila to.

Naime, Kulićeva je u šolju sipala sredstvo za ribanje kupatila i da to popije, te da na takav način presudi sebi. Čim je produkcija to primetila, obezbeđenje je odmah reagovalo sprečilo da dođe do katastrofalnih posledica.

Oni su prosuli šolju i odneli sva sredstva daleko od nje kako ne bi došlo do tragičnog ishoda.

foto: Prinracreen

Toksikolog Dr Dragan Joksović dao je stručno mišljenje o tome šta bi se dogodilo da je Miljana uspela u svojoj nameri.

"Da je to popila, izgorela bi digestivni trakt, usta, jednjak, želudac. Sredstva za ribanje toaleta imaju u sebi hlorovodoničnu kiselinu, a kada se ta kiselina popije - izgori sve, počev od usne duplje, do drugih organa. Ne bi moglo da dođe do smrtnog slučaja jer bi se zdrastveni radnici dobro pobrinuli za trovača. Od količine zavisi i kakvo bi bilo stanje pacijenta nakon trovanja. Imali smo mnogo takvih primera da žene izvrše pokušaj samoubistva trovanjem nekog sredstva za ribanje kuće. Taj pokušaj trovanja ne bi mogao da ošteti plod, ona bi samo sebi nanela štetu", kaže toksikolog Dr Dragan Joksović.

foto: Prinracreen

(Kurir.rs/Blic, L.Sladojević, Foto: Printskrin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track