JOSIPA IZ PAROVA KAŽE DA RADI ZA 500 EVRA: Primam samo ljubičaste novčanice
Foto: Printscreen, Shutterstock

Hit

JOSIPA IZ PAROVA KAŽE DA RADI ZA 500 EVRA: Primam samo ljubičaste novčanice

Stars -

Josipa Karimović, učesnica „Parova“ iz Hrvatske, rekla je da joj je naunosniji način da zaradi mnogo novca tako što igra „izazovni ples“ za imućne muškarce, za koji dobija od 200 do 500 evra.

Komentarišući iskustva svojih cimerki iz rijalitija, za koje je rekla da su uglavnom animir-dame, Hrvatica je izjavila da i ona radi sličan posao, navodeći da je to častan način za zaradu para.

- Imale smo jednu privatnu zabavu prijateljica i ja, dogovoreni izlazak na kome mi plešemo. Tu dolaze imućni ljudi i tu smo dobile po 200 evra i bakšiš je sve što dobijaš naknadno. Bile smo onako u mreži obučene, izazovno smo izgledale. Ali niko nas tu ne pipa, niti tu ima nešto više. Imaš ta pojavljivanja kada praviš društvo u nekom separeu, pa te tu počaste pićem. Nema diranja i primamo samo ljubičaste (novčanice od 500 evra, prim. aut.) - otkrila je Josipa, koja je potom u nameri da dočara kako izgleda njen performans koji izvodi na žurkama, pokazala ispred Milutina Radosavljevića Milija svoj izazovni ples.

Kurir / I. E.

Foto: Shutterstock, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track