Najnovije vesti

DRAMATIČNO

(KURIR TV) NATAŠA BEKVALAC PRED MUP-om: Utučena pevačica i dalje ne skida velike crne naočare

Stars

Nataša Bekvalac pojavila se u MUP-u odevena u crno, i sa velikim naočarima, bez kojih tokom čitave drame nije fotografisana u javnosti.

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

Nekadašnji sportista i IT stručnjak, pečavčicin suprug Luka Lazukić uhapšen je tokom popodneva u Beogradu posle jutrošnjeg napada na Natašu. On je je navodno pijan došao kući, a ona mu u telefonu pronašla ljubavne poruke, posle čega je prvo izbila svađa, a onda usledio i fizički napad u kojem je pevačica prvo dobila udarac pesnicom u glavu a potom i modricu na oku.

 

U trenutku napada, u kući sa Natašom bile i dadilja i beba Katja, dok je na sreću starija ćerka Hana bila kod Natašinih roditelja u Novom Sadu.

 

Lazukić je pušten da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja, saznaje Kurir. Dobio je zabranu prilaska Nataši Bekvalac.

 

"Došao sam iz grada i legao da spavm. U nekom trtenutku Nataša mi je našla prepiske sa tri ženske osobe. Ishisterisala je i nasrnula na mene. Odgurnio sam je da me ne bi udarala. U tom trenutku je ona pala", izjavio je Lazukić na saslušanju, ekskluzivno saznaje Kurir.

 

 

Prema novim zakonskim odredbama koje se tiču porodičnog nasilja, za lakše telesne povrede nasilniku je zaprećena kazna zatvora od 3 meseca do 3 godine, koja može biti i uslovna, a za teške telesne povrede od dve godine do 10 godina zatvora.

(Kurir/Foto: Damir Dervišagić)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...