Najnovije vesti

(FOTO) KAD JE MARIJA ŠERIFOVIĆ VIDELA ČESTITALA JOJ PRAZNIK, KARLEUŠA OSTALA ZABEZEKNUTA: Ozbiljno te pitam, kako je došlo do momenta da se OBMOTAŠ SIJALICAMA?
Foto: Printscreen

TAKMIČARKA OSTAVILA JAK UTISAK NA ŽIRI

(FOTO) KAD JE MARIJA ŠERIFOVIĆ VIDELA ČESTITALA JOJ PRAZNIK, KARLEUŠA OSTALA ZABEZEKNUTA: Ozbiljno te pitam, kako je došlo do momenta da se OBMOTAŠ SIJALICAMA?

Stars

Čim je dvadesetosmogodišnja Dušica Tričković iz Niške Banje izašla na scenu "Zvezda Granda", pevačica Marija Šerifović podigla je ruke i uzviknula joj:

"Srećna Nova godina!"

To je učinila zato što je takmičarka nosila veoma neobičnu haljinu, dugu, bajkovitu, okićenu svetlećim lampicama. Kreaciju smo tokom protekle sezone imali prilike da vidimo samo na društvenim mrežama, ali baš zbog Nove godine, Dušica je i dobila i deju da "joj udahne život", a sada i ponese na takmičenje.

foto: Printscreen

"Izgledaš kao planetarijum sa tim tačkicama", prokomentarisao je Aca Lukas, te pohvalio stajling.

Međutim, Jelena Karleuša, sa druge strane, imala je nekoliko pitanja za takmičarku.

"Je l' se neko bavio tim stajlingom, šminkom i sijalicama?"

foto: Printscreen

"Ja sam. Još oko Nove godine, pre četiri meseca", odgovorila joj je Dušica nervozno.

"Ne, ne, ozbiljno te pitam, je l' si ti želela takvu šminku i te sijalice?" nastavila je Jelena.

"Ja sam to želela. Dizajnerka moja iz Niša je podržala moju ideju. Bila je malo skeptična, ali mi je rekla: 'Ako si ti još pre četiri meseca kupila te sijalice, ja ću tebi te sijalice nekako da stavim' i eto..." bio je njen odgovor.

1 / 5 Foto: Printscreen

Tada se povela rasprava oko kreacije. Jeleni nije bilo jasno"kad se desio taj trenutak, da se Dušica pogledala u ogledalo i odlučila da se obmota sijalicama" i zašto. Takođe, udelila joj je mejkap savet.

"Hajlajter se stavlja na određene tačke na licu. Ako se stavi na celo lice... izgleda kao da si se namazala masnom krpom", rekla joj je tada.

"Ti si prelepa, prezgodna i jako talentovana, i ja sam ti zbog toga dala glas. Sve kerefeke da bi skrenula pažnju - postoji mnogo šmekerskiji, više fensi način, nego da se obmotaš sijalicama. Interesantan pristup, ja ga nisam videla nikada, ali eto", zaključila je Karleuša.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...