Najnovije vesti

UPOZNALI SU SE U RIJALITIJU, DOBILI ĆERKU, A NJIHOVA LJUBAV I DALJE TRAJE: Bojana i Nikola proslavili godišnjicu braka! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

PRELEPO

UPOZNALI SU SE U RIJALITIJU, DOBILI ĆERKU, A NJIHOVA LJUBAV I DALJE TRAJE: Bojana i Nikola proslavili godišnjicu braka! (FOTO)

Stars

Pevač Nikola Rokvić i izabranica njegovog srca, nekadašnja manekenka Bojana Barović Rokvić, uz večeru i flašu vina proslavili su drugu godišnjicu braka.

 

Njihovu ljubav upotpunilo je rođenje ćerkice Leone, a Nikola sumira protekle dve godine. Kao ono najznačajnije ističe da je u ljubavi bilo apsolutno svega, a najviše?

 

"Najviše je bilo radosti i ljubavi, koju nam je rođenje Leone donelo. Najbitnije je da smo oboje svesni da se ljubav gradi, tako da iskrenošću i posvećenošću jedno drugom idemo kroz život", kaže Nikola Rokvić.

 

Na pitanje da li je od prvog momenta znao da je Bojana ljubav njegovog života, Nikola bez razmišljanja odgovara:

 

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on

"Od prvog dana nas je vezala neverovatna energija, koja nas je i dovela ovamo. Znao sam oduvek da je Bojana ta", kaže pevač.

 

Rokvić nam je otkrio i kako je sa svojom izabranicom proslavio ovaj njima značajan datum.

 

foto: Dragan Kadić

"Uz lepu večeru i flašu dobrog vina", rekao je on.

 

Budući da u svakom odnosu postoje i oni manje lepi trenuci, Nikola nam otkriva kako su njih dvoje prevazišli loše.

 

"U svakoj vezi postoje usponi i padovi... Suze su nekada blagoslov koje očiste sve loše i daju prostora za nove pobede", završava on.

 

Kurir.rs/Blic, Foto: Marina Lopičić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...