Najnovije vesti

ŽESTOKA SVAĐA U RIJALITIJU, REAGOVALO OBEZBEĐENJE: Miljković i Đekson se umalo potukli! Ako ja krenem da te je.em! (VIDEO)
Foto: printScreen Jutjub

SVE prštalo od uvreda

ŽESTOKA SVAĐA U RIJALITIJU, REAGOVALO OBEZBEĐENJE: Miljković i Đekson se umalo potukli! Ako ja krenem da te je.em! (VIDEO)

Stars

Učesnici rijalitija "Zadruga" Nemanja Đerić Đekson i Marko Miljković žestoko su se posvađali. Obezbeđenje je uletelo i sprečilo fizički obračun.

 

Naime, veliki šef odlučio je da otvori kazino, a vođa je bio taj koji je podelio novac koji su stanari dobili.

 

Marko nije imao dilemu kome će raspodeliti po 100, 200 i 300 dinara. Vođa je odmah za sebe uzeo najveći deo, a isto je podelio Mikiju Đuričiću, Banetu Čolaku i Bori Santani.


Najmanje novca dobile su Miljana Kulić, Maca Diskrecija, Vojke Đans, ali i njegova devojka Sara Reljić.

 

Dok je delio novac Marku je prišao Đekson, koji je uzeo sav novac i otišao u dvorište. Taj potez razbesneo je Marka koji je odmah krenuo za njim, zbog čega je došlo do svađe, a napetu situaciju smirilo je obezbeđenje.

 

"Ako ja krenem da te je.em, Mina će ti biti mala maca! Vrati da podelim ljudima pare! Rekao sam ti da vratiš pare! Šta glumiš? Šta otimaš pare? Šta si ti? Koji si ti ku.ac? Otimaš ljudima pare za zabavu! Ti si šmeker, ti si ku.ac na bicikli", govorio je Marko Đeriću.

foto: printScreen Jutjub

Kurir.rs/Foto: Printscreen Jutjub

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...