PROSLAVILI SU SE SEKSOM U RIJALITIJU, VERILI I KLELI U VEČNU LJUBAV: Onda je ON napravio HAOS i napustio vilu, a sada je uradio NEZAMISLIVO!
Foto: Printscreen

turbulentno

PROSLAVILI SU SE SEKSOM U RIJALITIJU, VERILI I KLELI U VEČNU LJUBAV: Onda je ON napravio HAOS i napustio vilu, a sada je uradio NEZAMISLIVO!

Stars -

Od kada je napustio rijaliti „ZadrugaMiki Đuričić je na relaciji Beograd-Kupinovo, gde vreme provodi kod oca. Međutim, pošto sada nema previše obaveza, Miki je iskoristio priliku da poseti i roditelje Nadežde Biljić u Valjevu.

foto: Printscreen Pink Tv

Miki je u Valjevo otišao samo zato što je to obećao Nadeždi. On je pokušao da sazna kako njena porodica reaguje na njihovu vezu i da li ih podržavaju.

Čitao je razne napise u medijima u poslednje vreme, ali nije želeo da se oslanja na njih, već je želeo da čuje da li su za to da njihova ćerka bude sa njim i da je dovede u Kupinovu. Kako je Nadežda posle njegovog izlaska govorila da je zaljubljena u Mikija i da joj je on sve, njeni roditelji su mu rekli da se nikada nisu mešali u njen izbor i da će je podržati u svemu, pa i u tome da ona bude s njim i da se preseli u Kupinovo - kaže izvor blizak Đuričiću.

"Mikija su njeni roditelji dočekali kao pravog zeta, pa su mu rekli da od sada stalno dolazi kod njih i da će ako bude poštovao i voleo njihovu ćerku, uvek biti tu za njega" ali dodaje da ne veruje u to da će veza između Mikija i Nadežde opstati van rijalitija.

foto: Printscreen/Daily Motion

Kurir.rs/Blic/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track