Najnovije vesti

LJUTE PROTIVNICE SUKOBILE SU SE PONOVO, ALI OVAJ PUT NE OKO SLOBE: Zadrugari podeljeni u timove, EVO kakav okršaj je besneo u rijalitiju! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen Youtube

ludnica

LJUTE PROTIVNICE SUKOBILE SU SE PONOVO, ALI OVAJ PUT NE OKO SLOBE: Zadrugari podeljeni u timove, EVO kakav okršaj je besneo u rijalitiju! (VIDEO)

Stars

Danas je Veliki šef imao vema kreativan zadatak za stanare Bele kuće. Naime, oni su igrali igru pored bazena, a svi potrebni rekviziti bili su crevo, levak i kante za vodu.

foto: Pritnscreen Youtube

"Dragi zadrugari, sada ćete se podeliti u dve grupe tako što će Sloba izvlačiti papiriće. Igra počinje pred bazena. Jedan iz grupe mora rukama vaditi vodu iz bureta i sipati u levak koji drži drugi takmičar. Taj takmičar presipa vodu iz tog levka u drugi levak koji drži treći takmičar. Treći takmičar drži i crevo u koje sipa vodu iz tog levka. Voda iz levka i creva curi u činiju koju jedan iz grupe drži na glavi. Taj koji drži činiju na glavi sedi na stolici koja je postavljena pored bazena. Kada se činija napuni, taj koji je drži na glavi trči kod jezera i svu vodu presipa u kantu. Možete menjati svoje uloge u igri, a na kraju zvučnog signala će se meriti koja grupa je više vode prebacila u kanstu pored jezera", pisalo je u pismu.

Ovonedeljni vođa, Sloba Radanović, je nakon čitanja pisma izvlačio papiriće i tako podelio zadrugare u dve grupe.

foto: Pritnscreen Youtube

Prvu grupu činili su Maca Diskrecija, Sanja Stanković, Bora Santana, Zorica Marković, Sloba Radanović, Milan Milošević, Luna Đogani, Nemanja Đerić Đekson, Marko Miljković, Miljana Kulić, Goca Džehverović, Bane Čolak,Lepi Mića, Marija Ana Smiljanić dok su u drugoj grupi bili Anđelo Ranković, Vladan Vojnović Vojke, Jovana Tomić Matora, Kristina Kija Kockar, Filip Đukić, Sara Reljić, Teodora Džehverović, Nadežda Biljić, Andrijana Radonjić, Tanja Jovićević, Radosav Stefanović Žuti, Ana Korać.

Nakon što su se podelili i shvatili pravila, igra je počela a učesnici su se sjajno zabavili u dvorištu luksuznog imanja.

foto: Pritnscreen Youtube

Oni su funkcionisali kao pravi tim i pokušavali su da što više vode doše do kante pored jezera.

foto: Pritnscreen Youtube

osle mnogo napora ali i zabave, pobedu je odnela prva grupa a kako je sve izgledalo pogledajte u snimcima koji slede.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...