KARLEUŠA OTKRILA NA KOJI NAČIN ĆE SE POBRINUTI DA DUŠKO NA PRVENSTVO ODE SPREMAN: Do Mundijala će mu napuniti baterije, ali i energiju! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

Iskrena

KARLEUŠA OTKRILA NA KOJI NAČIN ĆE SE POBRINUTI DA DUŠKO NA PRVENSTVO ODE SPREMAN: Do Mundijala će mu napuniti baterije, ali i energiju! (FOTO)

Stars -

Svetsko prvenstvo u fudbalu samo što nije počelo, oči nacije uprte su u naše "orlove", a pažnja javnosti prenela se čak i na njihove supruge. Ona o kojoj se najviše priča, pevačica Jelena Karleuša, konačno otkriva odgovor na pitanje koje zanima sve ljubitelje fudbala, a to je da li će sa svojim suprugom deliti postelju pre početka Mondijala.

foto: Dragana Udovičić

Osim toga, "mala od skandala" priča kakvu je strategiju razvila za osvajanje azijskog tržišta, čemu se nada od Kineza, ali i da li planira da se podvrgne estetskim korekcijama.

Pisalo se da si zbog Mondijala zabranila Dušku seks?

"Do početka Svetskog prvenstva u fudbalu ima vremena, pa ćemo se potruditi da do Mondijala napunimo baterije, ali i da se napunimo energijom. U svakom slučaju, Duško će biti spreman za teren".

Sledeća stanica u Duškovoj karijeri je Kina. Da li pratiš njihovu muzičku scenu i sa kim bi snimila duet?

"Kina ima dve milijarde stanovnika, što znači da je njihova prosečna zvezda popularnija, uspešnija i bogatija od najveće evropske zvezde. U Kini žive prave istinske zvezde, a meni će biti čast da tamo napravim uspeh".

Da li planiraš da se preseliš tamo?

"Deca i ja ćemo svakako često ići u Kinu, baš kao što smo odlazili u Istanbul, Nemačku, Španiju, Italiju ili bilo koju zemlju u kojoj je Duško igrao. Let do Gvangžua, gde će Duško naredne dve godine igrati, traje deset sati, a to nije ništa strašno za porodicu koja je navikla da bude u koferima".

foto: Printscreen Instagram

Da li si nekada kupovala u kineskim tržnim centrima?

"Ne postoji svetski brend, niti dizajner koji nema svoju fabriku u Kini. Od "Gučija", preko "Toma Forda", pa sve do "Dolčea i Gabane"... Kina je broj jedan tržište na planeti i niko ne može da im parira. Volim kineske proizvode, njihovu kulturu, istoriju i tradiciju".

Da li si počela da učiš jezik i da li znaš kako se na kineskom kaže snajka?

"Za Turke sam jenge, bila i ostala, ali ne znam kako se kaže snajka na kineskom jeziku. Ali me PR služba Duškovog kluba uveliko obaveštava da sam prisutna u njihovim medijima i svakodnevno mi šalju linkove sa vestima, pa mi posle prevode. Kinezi nemaju Vocap, Fejsbuk, Instagram, već svoju verziju društvenih mreža. Ali ako hoćeš da koristiš mreže koje su popularne na zapadu, postoji ilegalni načini da ih instaliraš".

foto: Marina Lopičić

Nedavno si ugostila u Beogradu doktora Bulenta Cihantimura, najpoznatijeg turskog estetskog hirurga, koji je ulepšao mnoge poznate dame, uključujući i Kim Kardašijan. Otkud najpoznatiji turski estetski hirurg u Beogradu?

"Doktor Bulent je moj dragi prijatelj i u Beograd je došao na moj poziv. Želela sam da našu javnost upoznam sa čovekom koji je "rols rojs" estetske medicine. Bulent je multimilijarder, jedan od 50 najboljih estetskih hirurga u svetu, ima osam klinika za plastičnu hirurgiju, svoj TV šou, a sve je stekao svojim radom".

Pozvali ste mnoge koleginice da vam se pridruže na prezentaciji, a jedino se pojavila Suzana Jovanović? Zbog čega?

"Tačno je da sam zvala mnoge javne ličnosti, ali se, nažalost, nisu odazvale, izuzev Suzane, koja je pokazala da je žena modernih shvatanja. Nikada nisam imala predrasude o estetskoj hirurgiji, a moje koleginice su odsutne verovatno zato što ih je sramota da budu viđene ovde. Veća je sramota otići kod lošeg plastičnog hirurga, koji će vam napraviti rezove oko ušiju, koje će potom slikati svi paparaci. Ako već hoćete nešto da uradite na sebi, radite to kod najboljih".

Da li planiraš da uskoro odeš pod nož?

"U avgustu ću napuniti 40 godina i želim da zadržim mladost, koja neumitno prolazi. Ne nameravam da menjam lični opis, a za sve što budem radila, svoje poverenje ću dati doktoru Bulentu. Moj posao je takav da moram stalno da budem pred kamerama, a dobar izgled i mladost su danas imperativ. Feministkinja sam i smatram da o izgledu ne treba da brinu samo žene koje se bave javnim poslom".

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/ Alo / Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAKVA ELEGANCIJA: Karleuša i Tošić zablistali na venčanju Piksijeve ćerke! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track