Najnovije vesti

ŠOK ISPOVEST KIJINE MAJKE: Ne OSUĐUJEM Lunu, sanjala sam  Anabelu i odmah sam otišla u manastir da zapalim sveću, a evo zašto Slobini roditelji mrze KIJU...
Foto: printscreen Jutjub

Otvorila dušu

ŠOK ISPOVEST KIJINE MAJKE: Ne OSUĐUJEM Lunu, sanjala sam Anabelu i odmah sam otišla u manastir da zapalim sveću, a evo zašto Slobini roditelji mrze KIJU...

Stars

Nadica Zeljković, majka Kristine Kockar, šokirana je vešću da se rijaliti Zadruga produžava za mesec dana i boji se kako će njena ćerka izdržati svakodnevne stresove.

“Teško mi je kada gledam Kristinu. Krenem da plačem, pa pričam sa njom: ’Ajde, Kristina, izdrži, možeš ti to, jaka si.’ Kao da ona mene čuje, ali bude mi lakše. Ma ponosna sam na to što sam majka Kristine Kockar!”, kaže Nadica.

Da li ste i dalje ljuti na zeta? Njegovi kažu da ga mrzite.

“Znate šta, ja nisam kivna na Slobu, mi nemamo tu crtu da nekog mrzimo. Tačno je da je Sloba kriv za sve, jednostavno se desilo, i to je jasno kao dan, ali ja nemam trunku mržnje u sebi, a ni ona.”

Ni kada gledate ćerku da zbog njega plače?

“Pa mnogo mi je teško što Kija pati, ali ja nemam šta njemu da kažem. Kriv jeste, ali ne mrzim ga. Žao mi je što je moju ćerku sputavao u napredovanju u kompaniji, što je zbog njega došla u Srbiju i napustila posao.”

Kažu svi da je dvoličan.

“Meni nije jasno zašto je Sloba dvoličan. Pa izjasnio se da hoće da bude sa Lunom, šta hoće od moje ćerke, meni nije jasno.”

Da li biste i vi stali uz svog muškarca iako je javno sa drugom?

“Znate, ja sam Kristininog pokojnog oca Miloša volela više od sebe, kao što moja ćerka voli Slobu. Zato ja razumem i Lunu.”

Razumete Lunu?

“Ja sam sličnija Luni. I ona je sa oženjenim muškarcem kao što sam ja bila sa Kijinim ocem, koji je tada bio oženjen. Kada sam za Novu godinu bila u rijalitiju, javila sam se Luni. Šta će ona jadnica, ne shvata da je Sloba obe iskoristio. Izbezumljena je, isprao joj je mozak i Luna sada ne zna gde će i šta će. Valjda će i Luna i Kija shvatiti kada izađu kakav je Sloba.”

foto: Printscreen Youtube

Kažete da razumete Lunu, a da li razumete i Kiju što hoće da vrati muža?

“Ja razumem Kiju, žena mu je i treba da bude uz njega i kada imaju nesuglasice, ali ako je ljubav Slobe i Lune velika, ona će i opstati. Kristini se čudim i divim, ne znam kako izdržava sve ovo i otkud joj toliko snage. Ja bih odustala pet puta, izašla bih ili ubila Slobu da sam na Kijinom mestu.”

Ubili biste Slobu?!

“Ma šalim se, ali nikad ne znaš šta bi žena mogla da uradi kad se iskombinuju njena osećanja i njegovi postupci. Svaka joj čast kada može da suzdrži svoj bes. Ja sam je vaspitala da negativne emocije zadrži u sebi i da ne radi ono zbog čega bi joj posle bilo žao, ali osećanja ne može da suzbije, to je nešto drugo.”

Znate li da niste jedini koji dobijaju pretnje od Anabele, ona preti i Cakani?

“Čula sam da Anabela preti i Cakani. Bože me sačuvaj, oni svima prete. Cakana i Anabela sigurno se poznaju, pevačice su, pa imaju pravo jedna o drugoj svašta da kažu.”

Jeste li uplašeni?

“Ja se ne plašim ni Anabele i Gagija, slobodno neka me ubiju, ja sam se dovoljno naživela. Samo moju ćerku da mi ne diraju. Ja ću im reći ako dođu u Zrenjanin: „Evo slobodno možete da me ubijete ako vam smetam, ja sam se naživela.”

Možete da je prijaviti policiji.

“Verujem da će me državne institucije zaštititi od Anabele i Gagija. Sanjala sam Anabelu, Bože me sačuvaj tog sna, kao krenemo mi da pričamo i dođe njen ovaj muž Andrej i prekine mi se san. Uplašila sam se, šta mi bi da nju da sanjam.”

Jel vas napala u snu?

“Ma nemam pojma, probudila sam se i otišla u manastir. Ne zato što se plašim pretnji Anabele i Gagija već zato što volim Svetu Petku i tamo se smirim. Verujem u Boga i kad imam vremena, obilazim manastire.”

foto: Printscreen, Dragan Kadić

Vodili ste i ćerku u manastir kada je imala košmare?

“Da, Kristinu sam vodila i psihički se smirila u manastiru, nema više košmare. Ne idem ja stalno, ali kad imam vremena, odem i pomolim se.”

Živite u Zrenjaninu kao i Radanovići, da li ih viđate?

“Ne srećem nikoga od Radanovića, ali vidim da šta god da kažu na televiziji bude hit na internetu. Stalno se krećem po Zrenjaninu i nigde nisam srela Slobinog oca i majku.”

Slobin otac Dušan kaže da ste se videli.

“Duško tvrdi da me je video, a njegova ćerka kaže da sam ga uhvatila za ruku i rekla zdravo, a evo ja se vama kunem da ga nisam ni srela ni videla i odgovorno tvrdim da oni lažu. Nemam ja problem da ih sretnem, ali ne volim da se laže. Kija i ja smo drugačije od Radanovića, opuštenije smo i valjda nas zato ne vole.”

foto: Printscreen Kurir Tv

Šta im smeta kod vas i Kije?

“Kod nas nema moraš ovo, moraš ono. Ma, ne moraš ništa! Šta ti se ne radi, to radi. Ako nam se ne kuva, nećemo kuvati, kupićemo ručak. I Kija je takva. Valjda oni to ne vole, otkud znam.”

foto: Printscreen

Kurir.rs/Svet/Foto Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NJIHOVE SUDBINE SU SE POKLOPILE! LUNA DOŽIVELA SLOM ZBOG SLOBE: A ono što joj je mama Anabela poručila će joj biti UTEHA! (KURIR TV)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...