ABRONOŠA: Gusar bije ženu, Čupavko se skida s kokaina!

usred srede

ABRONOŠA: Gusar bije ženu, Čupavko se skida s kokaina!

Stars -

Dragi moji, nismo se družili punih osam meseci, priznajem, mojom voljom. Malo sam putovala, obilazila razne destinacije širom sveta, uživala u životu, ali sam se uželela druženja s vama. Svašta sam saznala i čula o našim selebritijima za ovo vreme i s nestrpljenjem čekala da to podelim s vama. Zato sam sve to lepo zapamtila, a ponešto i zapisala. Pa da počnemo.

Prva ličnost o kojoj ću vam otkriti nešto strašno jeste naš poznati pevač, zvaćemo ga Gusar. On je godinama poznat javnosti kao vrhunski muzičar, ali i po svojim afinitetima prema nedozvoljenim sredstvima. Pre mnogo godina on je sreo ženu za koju je odmah znao da je prava osoba za njega, a svoje ljubavno gnezdo čuvali su daleko od očiju okoline. Idealan muž voleo je da supruzi poklanja sitnice koje svakoj ženskoj osobi znače, a očigledno voleo je da joj poklanja i šamare. Kako sam saznala, Gusar je pre neki dan pretukao svoju ženu i napravio joj modrice. Nije uspela da mu se suprotstavi, ali je ispričala prijateljici za batine, mada je u strahu da Gusara prijavi nadležnim organima jer se plaši njegove reakcije. U moru aktuelnih primera porodičnog nasilja, nisam se nadala ovoj priči, mada nas statistika opominje da svaka druga žena u našoj zemlji trpi fizičko zlostavljanje. Pitam se dokle više.

Ali, sada da pređemo na pozitivniju priču. Čupavko, onaj kojeg znamo po velikim kantautorskim hitovima, konačno je rešio da se skine s kokaina. Muzičar je uveliko na terapijama i lečenju od narkomanije, a na bele crte navukli su ga producenti saradnici pre desetak godina. Bilo je pokušaja i ranije da se oslobodi ovog poroka, ali nekako uvek je malo falilo da izdrži do kraja. Držimo fige da ovaj put uspe!

To nije sve, nećete verovati za novi gej skandal. Reč je o bratu jednog umetnika. Njega ćemo zvati Jazavac. Naime, priča se po ćoškovima da je brat našeg Jazavca bio u vezi s drugim muškarcem, a reč je o faci sa beogradskog asfalta. Čovek u srednjim godinama važi za velikog šmekera, šteta što je naklonjen istom polu. Koliko sam načula, veza im je nedavno pukla, a razlog je treća osoba. Šmeker je našao novu ljubav.

Pišem vam i sledeće srede.

Kurir.rs/ Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja