PRIČALA JE O ODNOSU SA ANĐELOVIM RODITELJIMA, A ONDA JE REKLA OVO: Istina je sve IZNENADILA! Šta će joj dečko reći kad čuje? (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

HAOS

PRIČALA JE O ODNOSU SA ANĐELOVIM RODITELJIMA, A ONDA JE REKLA OVO: Istina je sve IZNENADILA! Šta će joj dečko reći kad čuje? (FOTO)

Stars -

Iako im mnogi nisu predviđali svetlu budućnost, ljubav Teodore Džehverović i Anđela Rankovića je potrajala sve do kraja "Zadruge", a njih dvoje su nastavili svoju romansu i nakon završetka rijalitija.

foto: Printscreen/Youtube

Ipak, svima je poznato da njegovi roditelji ne podržavaju ovu vezu, a kao konačna potvrda toga došlo je finale "Zadruge" u kom se nisu pojavili da zagrle sina kog nisu videli devet i po meseci.

Međutim, Teodora je rešila da stane u kraj svim govorkanjima, te je otkrila koji je pravi razlog njihovog nepojavljivanja, pritom potvrđujući da oni zaista ne podržavaju njihovu ljubav, ali da zbog toga nisu zahladneli odnosi sa sinom.

foto: Printscreen/Youtube

"Sve je u najboljem redu. Naravno, ne pijemo kafu zajedno, ali oni podržavaju Anđela šta god da on odluči. Oni ga nisu dočekali u Šimanovcima kada je napustio rijaliti jer su znali da će biti mnogo novinara, oni ne žele da se eksponiraju. Anđelo je donekle i znao da se oni neće pojaviti, pa se nije mnogo iznenadio. Muka im je od tog devetomesečnog provlačenja po novinama, ali naravno da Anđela njegovi podržavaju i da je sve okej", rekla je Džehverovićeva.

Kurir.rs/ Pink / Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PRE DVE NEDELJE SE UDALA, SADA UŽIVA NA MEDENOM MESECU: Prija podelila prve fotografije sa odmora! Kada je vidite u haljini bes grudnjaka, ODUŠEVIĆETE SE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track